El glamur i el bon estil pot estar en qualsevol lloc i és la nostra obligació posar a volar la imaginació per a fer d’un espai comú una secció plaent i amb un acabat com en les revistes. Per a la part decorativa de la nostra llar cal tenir en compte diversos aspectes si volem resultats exclusius sense tant treball. Però, saps quines són les coses a tenir en compte?

Si vols tenir una idea clara per a la teva casa, avui et presentem 5 consells amb tips perquè el glamur es faci present en el lloc on vulguis del teu pis. Això sí, aquesta assessoria també inclou idees perquè no gastis de més en el teu projecte decoratiu. Així que sense més temps que perdre, anem a l’embolic amb cada recomanació.

 

Els taulells com a opció principal per a parts humides

Azulejos en el hogar

Es tracta de peces de ceràmica que poden presentar-se en diverses figures geomètriques, especialment en formes quadrades i rectangulars. Aquest material similar a la rajola pot anar de luxe en zones com els banys en les parets i fins i tot en el pis. En el seu lloc, les rajoles també poden ser una excel·lent opció que preval la resistència i l’economia com a punts a favor.

Situar miralls en llocs específics

Espejo en el recibidor imagen de Mahersol Hogar

Els miralls van principalment en cada bany, però cal tenir en compte certs factors perquè ells aportin glamur i bon estil. Per exemple, pot estar en les parets laterals del bany, en el rebedor al costat d’un gerro amb flors i fins i tot en els vestidores com a la porta d’un armari. Juga amb els dissenys i les formes però intenta no caure en el típic mirall quadrat o circular.

Els objectes o instruments musicals també ajuden

Decoración con instrumentos musicales

Figures amb notes musicals, baixos, guitarres, trompetes, entre altres instruments musicals poden ajudar-te al fet que un espai comú tingui un toc d’encant especial. Si decideixes situar les formes amb notes musicals en requadres, pots optar per il·luminar la part posterior perquè sobresurtin de la resta de coses.

Llums integrades o llueixes LED en zones ideals

Luces LED en el hogar

En aquesta part les llums LED també aporten una increïble sensació de glamur i bon estil perquè a més d’il·luminar una secció brinden un toc decoratiu atractiu. Aquesta alternativa pot anar d’allò més bé al costat d’una escala, a les cantonades de les parets, darrere de la capçalera de la nostra habitació, en el bany, etcètera. Avui dia hi ha centenars de colors disponibles, però el blanc és i continuarà sent una de les millors alternatives per a qualsevol lloc.

Més glamur? Llavors hauràs de reformar el sostre amb un nou disseny

Techo con formas Imagen de Casa y Diseño

La guinda del pastís la hi porta el glamur des de la part alta de la nostra llar: el sostre. Si tens un sostre comú i corrent sense un patró aparent, pots optar per un canvi d’estil en decantar-te per alguna de les centenars de figures disponibles: formes ondulades, línies, rectangles, cercles, etcètera.

Sabent això, quines idees tens en ment perquè la teva casa tingui glamur en diferents zones? Si tens alguna inquietud, no dubtis a deixar-nos-la en la secció respectiva.