El món del disseny i la decoració d’interiors viu en constant evolució. Gràcies a això, les cuines s’han vingut transformant en un lloc integrat a la vida diària. Per tant, ja no sols és un lloc destinat a cuinar i menjar, sinó que són espais moderns, confortables, pràctics, multifuncionals i connectats a altres ambients.

És per això que si estàs pensant a fer una reforma en la teva cuina, és moment de donar un cop d’ull a les últimes tendències que et deixem aquí i sorprèn els teus familiars i amics amb el seu nou disseny.

Lluminoses en el color que mai falla, el blanc

Les cuines en el color blanc són un encert per a qualsevol estil decoratiu. En essència es tracta d’un color que té moltes virtuts, com veure visualment més gran l’espai, més lluminós i elegant. És un color ideal per a estades amb poc espai. A duo amb les fustes clares en el mobiliari, fan l’aliat perfecte, ja que la fusta aporta el toc de calidesa. Encara que si ets amant per complet del color blanc, podràs optar per la placa de cocció i armaris en el mateix color. A més, podeu agregar detalls en daurat, o en acer inoxidable., i tindràs una bella cuina.

Minimalistes, menys és mes

La decoració minimalista actualment la veiem a l’ordre del dia. En tal sentit, les cuines en aquest estil es vesteixen de colors neutres, específicament en color blanc, es presenten les línies rectes i simples, també alguns trucs de disseny que guarden els electrodomèstics. De tal manera, que tot l’ambient queda més lineal, net i organitzat.

Cal ressaltar, que per a mantenir l’ordre, és important incloure un espai per a l’organització i distribució amb tots els armaris i calaixos que necessites per a emmagatzemar i tenir tot guardat, la idea és que quedin les coses el menys possible a la vista.

En negre, atrevides i sofisticades

El negre és un altre color en tendència, ja que ofereix excel·lents resultats. Encara que per a algunes persones sigui un color que no els inspiri molta confiança, la veritat és que per a uns altres és glamur i elegància indiscutible. Aquest és un color molt versàtil, que s’adapta a tots els estils decoratius i materials, per exemple, amb l’acer, la fusta i el marbre va com a anell al dit. I a això li podem sumar, que és un color que ofereix efectes interessants, ja que contribueix a ressaltar els detalls decoratius, els elements d’il·luminació i les fustes clares.

Amb espais integrats

En l’actualitat els dissenys de les cuines modernes, van dirigits als espais oberts, bé sigui al menjador o al saló. Amb això, es busca optimitzar els espais per a aconseguir major comoditat  i efectivitat. A més, amb la creació d’aquests espais, ajudessis engrandir els ambients i donar continuïtat visual. Per això, en obrir-se el que fa és difuminarar-se amb la resta dels ambients buscant una connexió entre si, eliminant qualsevol barrera o obstacle.

En concret, un material estupend

Les cuines actualment també són tot un must en aquest bonic material. Es tracta d’un material que és molt resistent i higiènic que proporciona un aspecte molt modern als espais. Podràs utilitzar-ho en les parets, plaques de cocció o sòls, aquest es pot adaptar a qualsevol forma i estructura que es desitgi construir. S’aconsella combinar-ho amb elements de fusta, ferro o d’acer inoxidable, ja que aquesta mescla de textures i colors genera espais molt sofisticats i ultra moderns, simplement espectacular!

Amb excel·lent il·luminació

La il·luminació és un punt clau en qualsevol estada, però encara més en l’espai on es pica i es preparen els aliments. Per això, és imprescindible comptar amb llum natural i dissenyar una bona il·luminació puntual i en general. De manera que es té que il·luminar molt bé amb una llum freda les zones de treball com: la placa de cocció, l’aixeteria i placa de cocció. I una llum càlida per a la zona de gaudi. La il·luminació en els mobles també és molt funcional, tant per als mobles baixos, com a armaris, *desayunadores o rebostos, per la qual cosa no sols estilitzés la seva imatge visual, sinó que maximitzés la seva funcionalitat.

Quin d’aquestes cuines triaries? No oblidis que Goian som experts a reformar aquest tipus d’ambient i sempre estem disposats atendre’t i oferir-te els nostres millors serveis.