La teva llar té pocs metres quadrats i així i tot vols reformar-lo? No et preocupis, perquè a continuació podràs descobrir un parell de trucs per a treure-li el màxim profit a cada centímetre del teu pis.

Amb cada indicació que veuràs en qüestió estaràs a un pas de reformar la teva llar amb resultats professionals i aprofitant cada espai d’aquest. Així que sense més que dir, descobreix els 3 secrets d’or per a fer d’un espai petit un lloc còmode i amè per a tots.

Res d’espais tancats (excepte els dormitoris i banys, clar)

Espacios abiertos

Quan comentem els avantatges d’una cuina oberta, vam fer referència al fet que aquesta alternativa permet aprofitar més els espais de la llar. Gràcies a això, la cuina oberta es connecta amb la sala d’estar i el menjador sense necessitat de recórrer a l’ús d’envans, altres distribucions i passadissos.

Pensa en el blanc com a color principal

Blanco color principal casa
El blanc sempre ajuda a brindar millor aspecte a un espai, i més si es tracta d’un pis amb pocs metres quadrats. Els colors foscos no queden per a res bé en espais reduïts, per la qual cosa la millor alternativa és triar un blanc que t’agradi i que enlluerni cada centímetre de les parets.

En aquest sentit, és recomanable que segueixis els següents consells si penses pintar la teva casa de blanc. Aquest element és primordial perquè la impressió ha de jugar a favor per a fer-li creure a la ment que és una llar que presumeix bastants metres quadrats.

Pensa en el que realment necessites per a la teva llar (encara que assumeixis que tot és indispensable)

Muchos objetos en un piso de pocos metros
És el punt més difícil de tots, perquè els gustos i anhels ens poden jugar una mala passada. Mobles immensos, objectes decoratius de gran grandària, bases de fusta… tot aquest tipus d’excessos innecessaris es poden sumar per a fer que la teva llar estigui sobrecarregada i produeixi mal aspecte de pèssima organització.

En comptes de l’anterior, procura centrar-te en un disseny minimalista, amb una quantitat reduïda d’objectes decoratius però que produeixin les mateixes sensacions que donarien centenars de coses per tota la casa.

En Goian ens agrada ajudar-te amb tips i informació de tota mena, així que a més d’aquests consells, també et recomanem seguir el següent:

• Una bona solució per a guanyar espai poden ser les portes escorredores.

• Menys taules decoratives, una pot ser suficient.

• 2 metres d’ample poden ser suficients per a una biblioteca i calaixos per a situar centenars de coses que estan en segon pla.

Estem segurs que si segueixes totes les recomanacions presentades en qüestió podràs reformar el teu pis de pocs metres quadrats amb resultats increïbles a benefici de la teva comoditat. Tens algun dubte en relació amb el tema? Si és així, esperem la teva inquietud en la secció respectiva.