La primavera és aquesta estació en què reviuen tots els colors de la naturalesa, comença a fer bon temps i això es reflecteix en el nostre estat d’ànim. Per què no reflectir-ho també a casa? Avui et portem uns *tips de disseny d’interiors per a primavera.

Adéu hivern

Primer de tot, has d’acomiadar-te del fred i amb això has de dir adéu als edredons, els nòrdics, les mantes peludes i les catifes de llana. Això no implica perdre calidesa, pots usar cobertors de cotó o lli i catifes en teixits naturals com pot ser l’espart (tendència en auge els últims anys). Donem per fet que la decoració nadalenca i hivernal ja no habita la teva casa fa mesos, sinó, és el moment de guardar-lo fins a l’any que ve.

Flores

Les flors són les protagonistes de la primavera, això ho sabem tots, però i si no tinc jardí? Perquè molt fàcil, no necessites jardí per a poder tenir flors. Et donem diverses opcions.

Tests

Pots aconseguir tests per a plantar les flors més acolorides que vulguis. Et recomanem sempre preguntar al venedor quals són les necessitats de cada planta per a veure si podràs fer-te càrrec de les seves cures. Un altre punt genial perquè es converteixin en un altre motiu de decoració és *customizar els tests per a adaptar-les a l’estil de la teva llar: pots pintar-les amb *chalk *paint, *vinilarlas, o afegir-los accessoris. Deixa que flueixi la teva imaginació.

Ramos secs

Una altra manera preciosa de decorar pot ser amb rams de flors seques que pots comprar directament secs o en flors fresques i assecar-los tu mateix. Ara és bon moment per a anar a recol·lectar flors i assecar-les. A més és un regal genial i molt romàntic.  Tingues en compte que no totes les flors queden bé quan s’assequen, algunes perden els pètals o es podreixen molt ràpid.

Com assecar flors?

El primer de tot és ficar el ram en una habitació fosca, en la qual no vaig entrar la llum del sol. D’aquesta manera provocarem que les flors s’assequin en el seu millor estat. Has de posar el ram boca avall per a aconseguir que el procés d’assecat sigui d’allò més perfecte. D’aquesta manera, provocarem que els nutrients es dirigeixin cap als pètals. El *foliage com l’olivera o l’eucaliptus sempre és més fàcil d’assecar, atès que tenen una quantitat menor d’aigua.

El pas principal per a l’assecat és el de polvoritzar les flors amb laca de pèl. Sempre amb cura i no massa. De la mateixa manera que es fa amb els pentinats. És bo fer un parell o tres de passades amb la laca, a un pam més o menys. I amb això i un bescuit sabràs assecar flors perfectament.

Paper pintat

El paper pintat està molt de moda i no solament perquè sigui molt bonic, sinó per la facilitat de col·locar-ho i retirar-ho, per la qual cosa podem anar-ho canviant segons la nostra decoració o segons l’estació en la qual ens trobem. I no serà menys el paper pintat amb motius primaverals.