Quan parlem de pintar les parets de la nostra casa, trobem una àmplia varietat de colors. I encara que existeixin tons per a tots els gustos, alguns d’ells solen destacar més que uns altres. Per això, hem de seleccionar les millors opcions, que siguin tendència en la decoració i que proporcionin a la nostra estada un ambient agradable, càlid i modern. Alguns colors ens ajuden a crear aires de calma i tranquil·litat. Uns altres aporten energia, alegria i bona vibra al nostre espai. Així que perquè puguis trobar l’estil perfecte a la teva casa, aquí et deixem 5 alternatives per a pintar la teva casa en aquesta època d’hivern.

El gris, en tots els seus matisos

El gris, en totes les seves tonalitats, des del més fort fins al més suau, és ideal per a donar-li un toc sofisticat al saló o a una altra estada de la nostra casa com una habitació. El gris és un to que aporta personalitat, elegància i estil a qualsevol espai. A més, pot utilitzar-se amb qualsevol mena de decoració, combina perfectament amb el blanc i tons pastels.

Ara, si no t’agrada aquesta combinació, pots decantar-te per unir-ho amb el taronja i el terracota; aquests van d’allò més bé per a crear un estil creatiu.

Vermell, per a finalitzar l’any

Encara que no és molt utilitzat per a la llar, és un color que resulta bastant interessant per a pintar i ressaltar una paret del saló. En aquest cas també el pots complementar amb alguns elements decoratius del mateix color. És recomanable utilitzar-ho en la seva justa mesura, per a no recarregar l’ambient. El vermell en una paret pot crear profunditat en qualsevol espai.

A més, el vermell està molt de moda en accessoris, mobles i tèxtils, així pots tenir una excusa més per a acudir a ell. Si busques posar-li alegria, força i passió a la teva llar, aquesta pot ser una gran opció. Va d’allò més bé amb el color blanc, gris i beix. Apostes per ell?

El beix, un clàssic

La tercera alternativa del llistat està guanyant popularitat per a pintar les parets d’interiors. En general sol transmetre harmonia i equilibri a la llar. Així mateix, crea espais elegants, càlids i acollidors. Va perfecte amb diverses tendències decoratives. El beix és fàcil de combinar amb tons terra, això per a aconseguir un estil rústic amb el terracota, groc intens i verd.

El verd, inspirat en la naturalesa

El verd és una excel·lent opció per a pintar qualsevol espai a l’interior de la teva casa. És un color que transmet sensació de tranquil·litat i frescor a l’ambient. En tons foscos sol ser més alegre i energètic. Amb el color crema és una mescla perfecta.

Però això sí, com diu el tarot, compte amb abusar d’ell per a pintar totes les parets d’una secció. Per a una o dues parets pot anar perfecte.

El taronja

Acabem el llistat amb el color taronja, un dels colors que aporta més energia i vitalitat als espais. Per a l’època de fred i pluja és un color que brinda sensació de calidesa, la qual cosa fa que ens sentim més còmodes i a gust. A més, una molt bona opció és combinar-ho amb el color blanc i tons grisos, per a crear un estil modern i amb glamur.

A pesar que el blanc no està en la nostra llista, hem de dir que destaca com el to principal per a acompanyar aquests colors forts. No obstant això, si cap dels anteriors t’ha captivat, llavors pots optar per pintar totes les parets d’una secció en blanc. Aquesta és una altra idea amb grandiosos resultats i hi ha exemples per munt.

I per a tu, quin és el millor color per a pintar la teva casa en aquesta època?