L’habitació és el nostre lloc més íntim i privat on el confort i el bon aspecte han d’estar d’acord als nostres gustos. El tipus de decoració i tots els objectes que col·loquem en ella ha de venir acompanyat del color de les parets, així podem trobar un balanç a l’altura i sense caure en els típics dissenys o males idees que acaben en fracàs per idees extravagants de mal aspecte.

Així doncs, per a trobar colors harmoniosos i que aportin bones energies a l’habitació no cal perdre molt de temps, perquè aquí tens 5 de les millors idees amb tons que t’agradaran per al teu lloc de descans.

Blau marí o clar

Habitación en azul foto de Decoutil

El que no passa de moda i cada dia continua impressionant gràcies a la creativitat dels propis dissenyadors i usuaris. El pas més difícil és triar el tipus de blau: elèctric, grisenc, clar, blau mitjà, celeste, petroli, entre altres. Cada to aporta més sensació de claredat i relaxació, i si optes per unir diversos tipus de blaus per a la teva habitació, millor que millor.

En vermell maó tampoc queden malament

Pared en color rojo ladrillo

Es tracta d’un color viu que aporta bones sensacions i no es queda en segon pla dins de la paleta de tons disponibles. Per a trobar l’equilibri perfecte, pots triar pintar una o dues parets de la teva habitació (les altres dues li ho deixes al blanc) de forma escalonada (una en vermell, una altra en blanc i així successivament) i ajudar-te d’uns quadres petits o objectes decoratius entre vermell i blanc.

Rosa clar per als gustos més exclusius

Pared en color rosa claro

No importa si ets una jove universitària o una oficinista amb experiència en el treball, perquè el color rosa no només és una grandiosa alternativa per a les nenes i adolescents. Quan el rosa va fent a turquesa o quan és un rosa clar és la millor elecció que pots fer per a no passar-te de la línia. Això sí, la decoració ha de ser minimalista i si recorres a un color secundari com el blanc tindràs resultats de pel·lícula.

Un verd va de luxe

Pared en verde foto de Bricolaje facilisimo

Si no volem el típic blanc, el verda poma és un color fred que pot aportar les mateixes sensacions que el rosa. Avui dia hi ha molts tons: verda poma, verd fosc, verda oliva clar i fins a un verd grisenc amb estil de verd blavós. Aquí pots jugar amb les cortines, edredó, coixins, etcètera. El verd i el blanc són molt bons amics i el blanc poc o res ha de faltar en la llar.

Mostassa o groc, la guinda del pastís

Pared de color mostaza

Si optes pel cridaner i que aportació més sensació d’espai, llavors pots decantar-te pel mostassa o amarrillo d’una vegada. Si et poses més creatiu, llavors pots pintar la paret de la capçalera del llit en groc o mostassa i deixar les altres parets per al blanc. A més, per a crear un balanç de luxe, pots utilitzar purs detalls en blanc i en groc. Ja sigui que tinguis una habitació petita o gran, amb aquesta combinació et sentiràs súper còmode així siguis home o dona.

Si ja saps quines són les millors opcions per a les parets de la teva habitació i estàs a la recerca de tips per a reformar aquesta secció de la llar, no has de perdre’t totes aquestes recomanacions perquè tinguis la millor habitació d’acord als teus gustos i necessitats.