Una reforma és un moment especial i delicat en el qual hem de prendre moltes decisions i la majoria de vegades han de ser ràpides. Triar entre les múltiples empreses de reformes que competeixen avui en el mercat, quin anirà de la teva mà durant tot el procés no és fàcil. Avui des de Goian, i amb més de 20 anys el sector de les reformes a Barcelona, et donarem uns consells o guies per a saber quina empresa de reformes triar.

Com triar una empresa de reformes?

La primera no és sempre la bona

Sabem que preguntar i conèixer diferents empreses de reformes requereix dedicació i temps i el més fàcil és quedar-se amb la primera que hem visitat perquè ens ha donat bona sensació. Pensa que invertiràs diners i il·lusió en el projecte, no has de contractar la primera per anar ràpids. Has de buscar la que realment et transmet confiança i entén la teva visió i la comparteix.

Dades importants sobre l’empresa de reformes

Hem d’investigar l’empresa al detall. Saber com és la seva especialitat, amb quants professionals compten, si compten amb interioristes propis o externs, resultats dels seus treballs, anys d’experiència, reputació en línia (comentaris en internet tant positius com negatius), quin tipus d’atenció al client ofereixen, i tot el que puguis esbrinar serà crucial per a prendre una decisió.

Un altre punt que no heu de passar per alt és que l’empresa sigui legal en aspectes fiscals. Què proporcioni pressupostos i factures és un bon senyal. En cas contrari, si hi hagués una avaria o negligència per part seva, no podries exigir responsabilitats a aquesta empresa.

Serveis extra que ofereix

Alguns dels serveis extra que més et poden ajudar a imaginar la teva reforma poden ser els catàlegs 3D dels productes i materials amb els quals treballen. També és molt útil que et proporcionin un projecte en 3D personalitzat perquè puguis veure el resultat del que faran abans que comenci l’obra.

 Pressupost

Que el pressupost inicial sigui atractiu i d’acord amb les qualitats que demandes és primordial, però hi ha moltes empreses que no treballen un pressupost clar i tancat i el preu inicial pot acabar disparant-se. Pel que ha de constar molt clar que s’inclou en ell i que no per a estalviar-nos disgustos finals.

Nosaltres recomanem comparar tres pressupostos de tres empreses de reformes diferents, sempre veient què ofereix cadascuna i de quina qualitat.

El millor és que contracteu una empresa que tingui tots els oficis: des d’arquitectes, interioristes, paletes, lampistes, electricistes, etc. per a estalviar sobre costos però sobretot perquè treballin en uníson i estiguin ben coordinats, això també t’estalviarà temps d’espera i t’aportarà seguretat en cas de defecte de la construcció ja que la responsabilitat la tindrà una sola empresa.

En definitiva, muchas veces “lo barato sale caro”, y no podemos jugar con algo tan serio como nuestro espacio vital donde pasamos todos los días. Consigue una empresa de reformas que te acompañe y asesore durante todo el proceso como nosotros. Deben transmitirte que es un proceso bonito y nada estresante.