La reforma de la cuina és una de les decisions més importants que haurem de prendre en algun moment o un altre de la vida de la nostra llar. A vegades canvien les nostres necessitats, la família creix i es queda petita, o ens aficionem a la rebosteria i volem passar més hores aquí. Sigui com sigui, si ha arribat l’hora de renovar la teva cuina has de comptar amb un equip professional com Goian per a reformar la teva cuina i portar-la a un altre nivell. Avui et deixem les tendències actuals (abril 2021) per a inspirar-te a l’hora de triar el teu nou estil de cuina. Esperem que et serveixin.

Estils de cuina

cuina mediterrania

Cuina mediterrania

És un estil de cuina que podem trobar en la costa Italiana majorment, i a les illes del nostre país, però cada dia està més de moda tornar a les nostres arrels, per la qual cosa sol ser una elecció freqüent en tots els punts d’Espanya, França i Itàlia. Es caracteritza per tenir mobles d’obra combinats amb fusta i accessoris acolorits per a donar contrast.

 

cuina rustica

Cuina rústica

Aquesta cuina no és tan freqüent en ciutats, solem trobar-la en pobles i segones residències. Té aquest toc rústic que et transporta a la teva infància en el camp. Es caracteritza per tenir mobles de fusta i colors molt naturals.

 

cuina nórdica

Cuina nòrdica

Arribada dels països escandinaus, és l’estil de cuina més de moda dels últims anys. Simple, funcional, modern, atemporal i minimalista. Predominen els tons blancs i els detalls i electrodomèstics en acer.

cuina vintage

Cuina vintage

Cuina vintage o cuina romàntica, és aquella que fa al·lusió als estils antics però amb materials moderns. Solen utilitzar rajoles de disseny hidràulic i mobiliari amb formes, mai llisos ni minimalistes.

cuina industrial

Cuina industrial

En un altre article ja us comptem com aconseguir un estil industrial en la teva llar. La cuina no és un lloc menys. La moda de l’industrial ha vingut de Nova York per a quedar-se i ens encanta. És un estil que transmet força, materials purs combinats amb elements negres.

cuina fosca

Cuina fosca

La reina de 2021 és sens dubte la cuina fosca. Un estil elegant, amb personalitat i sobri que també és atemporal. És ideal per a cuines grans que vulguin veure’s modernes.

Triïs la cuina que triïs, a Goian la fem realitat. No dubtis a demanar el teu pressupost avui mateix.