La zona de rentada o de la bugada és un espai de la casa que també mereix la seva atenció perquè tot estigui en ordre i bonic. Encara que allí sigui la zona de rentada i planxat, i que a més es col·loquin les peces brutes i articles de neteja, no té perquè ser un caos.

I si estàs dubtant del que s’ha dit en les línies anteriors, a continuació et deixem alguns *ips per a proporcionar comoditat i benestar en aquesta àrea. Sempre pots comptar amb un dissenyador d’interiors perquè t’ajudi a organitzar-te. Sense més que dir, anem amb el llistat en qüestió.

Utilitza cistelles i recipients de magatzematge

Es tracta d’elements que són claus per a col·locar i guardar la roba bruta, col·locar les tovalloles, etcètera. La idea és utilitzar diverses cistelles per a classificar la roba per colors, per exemple, la de color blanc, la de color negre i la de color, això evités que es taqui o es tenyeix. Existeix varietat de models i materials, les de fibres vegetals, aporten un toc molt natural. A més, els cistells plegables i les bosses transpirables, són recipients que també podem utilitzar per a guardar la roba bruta

Instal·la armaris

Els armaris a mesura són una alternativa molt funcional per a ocultar els electrodomèstics, articles de neteja, taula de planxar, etcètera. Per exemple, quan cal compartir la zona de rentada amb una altra estada, els armaris amb portes corredisses són una excel·lent opció, ja que aquestes no ocupessin espai. De tal manera, que ni es notés que hi ha guardat dins del moble.

Penja prestatges, calaixos o repeus

Col·loca qualsevol d’aquests elements damunt o al costat dels electrodomèstics, aprofita cada racó i l’espai vertical com a horitzontal que tinguis disponible. La idea és que tinguis on guardar i emmagatzemar els utensilis de neteja, tovalloles, ganxos o qualsevol cosa que desitgis guardar Aquest espai per molt petit que sigui, sempre hi ha alguna cosa que es pot fer perquè sigui agradable i funcional.

Un lloc d’estesa

És important tenir un lloc així encara que sigui petit per a penjar. Les prestatgeries amb varetes o els estenedors de peces plegables de fusta o qualsevol altre material, són una excel·lent manera d’optimitzar els espais.

Agrega una fusta

La taula de fusta sobre els electrodomèstics que estan situats de forma horitzontal, és un aliat perfecte que et permetrà treballar i col·locar alguns objectes de magatzematge. Aquest recurs es pot utilitzar també com a taula de planxat. És bona idea per a optimitzar espais petits.

Agrega decoració

Aquesta és una zona que també li podem  donar un  toc decoratiu amb plantes, llums, quadres, branques i  flors. Utilitza colors en les parets que et motivin a treballar, el paper pintat decoratiu que sigui vinílic i resistent a la humitat, també es veu molt bé. Deixa volar la teva imaginació i has d’aquest espai un espai encantador.

 

Estàs conforme amb la teva àrea de rentada, o t’agradaria renovar-la? Si et planteges una reforma, el nostre equip d’interiorisme de Goian poden atendre’t sense compromís si deixes els teus dubtes en la secció de contacte.