Avui us portem un article diferent en el qual us mostrar-vos un altre tipus de projecte, es tracta del muntatge de mobles d’oficina per a una multinacional del món de la tecnologia: King Games Studio l’empresa creadora del famosíssim joc dels caramels Candy Crush Saga, Bubble Witch o Pet Rescue Saga entre altres.

En aquesta ocasió es tractava d’una col·laboració amb Starverton que requeria de Goian els següents serveis:

  1. Coordinació i tramitació de permisos.
  2. Personal per a la descàrrega de mobles procedents de la fàbrica d’Anglaterra.
  3. Personal qualificat per al muntatge de mobles d’oficina i altres accessoris.
  4. Personal qualificat i bilingüe (ÉS-EN) per a la coordinació del muntatge i comunicació amb la fàbrica anglesa, operaris d’unes altres subcontractes i representants del client final.
  5. Lloguer de gàbies metàl·liques, caladoras, trepants, petits treballs de fusteria i pintura.
  6. Magatzem propi.

Complint amb els requisits previs comencem amb el muntatge del mobiliari; en aquesta primera fase Goian va muntar 90 taules de treball juntament amb les seves respectives cadires, suports per a les pantalles, mobiliari per a les sales de reunions…

Durant aquests gairebé dos anys fins avui hem muntat un total de 760 taules mòbils i regulables en altura de la marca britànica Staverton, juntament amb les cadires Liberty de l’estatunidenca Humanscale, monitors M/Flex i torres CPU200. Sense oblidar-nos d’esmentar nombroses taules per a sales de reunions, taquilles personals amb safata superior per a plantes, parets verticals embuatades per a instal·lar pantalles per a fer videoconferències i s’ha apostat un sistema innovador de mobles que formen murs divisoris (coneguts com plenums) per a acomodar tot el cablejat necessari en unes oficines que no tenen sòl tècnic.

Des de Goian donem per finalitzat el muntatge i el deixem tot llest per al seu gaudi. A continuació us deixem més imatges perquè vegeu com han quedat, a qui no li agradaria treballar en unes oficines com aquestes!

Si vols saber més sobre els nostres serveis, no dubtis a demanar el teu pressupost sense compromís.