El microciment és un material cimentós per a paviments i revestiments que brinda al client una gamma il·limitada de dissenys i colors per a personalitzar l’estada en la qual s’aplica. Actualment, ho utilitzem molt en les nostres reformes pel seu acabat i característiques.

El microciment és un material que es pot aplicar sobre diferents superfícies i una vegada aplicat i segellament crea un espai molt especial. Estem aplicant aquest material en tota mena d’espais tant particulars com professionals, molt comú en les reformes de locals i negocis des de botigues de moda, perruqueries, llibreria, mobiliari, etc…. fins a despatxos i oficines. Una altra de les aplicacions més habituals és en habitatges particulars, en paviments de tota la casa així com en les parets dels banys i les cuines. A Goian portem molts anys aplicant aquests materials i tenim professionals propis que estan formats pels fabricants.

L’aplicació del microciment sobre ceràmica directament, simplifica l’execució de l’obra en l’estada, així com el seu cost final, ja que s’evita la retirada de rajoles de les parets i repicat del morter i el seu conseqüent runa, evitant sorolls i pols en l’habitatge.
Una dels avantatges del mirociment és que podem donar-li el color que vulgui el client dins d’una gamma extensa que ofereixen els fabricants i per tot això és un material cada vegada més demandat, especialment per gent jove que busca nous materials i textures per als seus habitatges.

Un dels motius pels quals aconsellem als nostres clients que triïn col·locar microciment en els banys, és que no tindràn juntes en les parets i aixi evitessin els residus que queden adherits a aquestes.