El despatx d’arquitectes d’un important grup hoteler a Catalunya ens va contactar perquè Goian fos qui s’encarregués de renovar totalment la imatge de tres dels seus hotels a Barcelona.

L’objectiu d’aquest nou projecte que teníem per davant era renovar per complet els seus interiors per a donar-li una imatge molt més moderna i actual.

Per a l’entrada a aquests apartaments, situats en Rambla Catalunya i al carrer València, es va optar per un disseny amb llums LED traçant línies per les parets, pintades blanques i verds amb pintura de Sikkens. En el cas del sòl es va apostar per utilitzar resina epoxi per a evitar aixecar el paviment existent, al seu torn que aconseguim donar un aire totalment renovat a l’interior.

Just Style Barcelona

 

El gris clar i el blanc trencat són els colors pels quals s’ha apostat per a l’interior dels apartaments, una combinació elegant que permet crear una atmosfera de relax estètica i sofisticada. S’ha utilitzat pintura ecològica Caparol.

Reforma cocina Barcelona

 

 

Reforma cocina Just Style Barcelona

Pel que fa als banys són de ceràmica de Grespania i els mobles, per a seguir un estil de “boutique hotel”, s’ha apostat per fabricants com a &B B, Flexform i Carre.

A continuació us deixem una galeria de fotos perquè vegeu la reforma al complet.

Si vols fer la teva reforma no dubtis a demanar el teu pressupost sense compromís.