Fa un parell de dies parlem de la suite d’un pis situat a la ciutat de Barcelona. Ara, ha arribat el moment de comentar els canvis en el saló i cuina d’aquesta casa amb disseny exclusiu en cada secció.

Tal com va succeir en la reforma realitzada a la suite, bany i vestidor d’aquest pis, el client ha sol·licitat un disseny amb detalls simples i pensats a prevaler l’estil elegant, tant en el saló-menjador com en la cuina. Aquí tenim els resultats de cada apartat perquè et sorprenguis amb ells.

El saló-menjador

S’ha decidit tenir un menjador obert unit a la sala d’estar. La paret del saló és de maó per a aportar un acabat vintage i contrastar amb les parets en blanc. El sofà de Casadesus, la catifa i la taula del saló presumeixen un estil minimalista ideal al qual no li fa falta cap altre detall excel·lent. Segur estem que els visitants se sentiran súper còmodes en tot moment.

D’altra banda, en el menjador ens trobem amb una taula coberta per 5 cadires enfront d’un rellotge romà clàssic i molt resaltante. Aquest últim no pot faltar per a fer-li saber a la família l’hora justa de cada menjar. Sense més, tenim un aspecte que manté la neciesa com a element principal.

La cuina: exclusiva, elegant i a la moda

cocina

La nostra gent de Goian s’ha encarregat de no deixar cap aspecte en segon pla. El resultat de totes les idees és una obra feta a mesura amb gran qualitat i un acabat vintage. El primer a destacar és el sòl de parquet amb porcelánico d’Equipi. Després ens topem amb uns fogons de Barroc de Naturamia, un rentavaixella, forn, diversos tipus de llums integrades, campana extractora i fins a una porta corredissa que pot tancar el pas cap a la cuina.

Cada imatge parla per si sola i deixa en evidència el bon treball en cada apartat. Després d’avaluar tots els punts del pis podem validar que no fan falta majors detalls per a tenir un habitatge espectacular. Estàs d’acord amb nosaltres? Què és el que més et va agradar d’aquest pis? Si tens algun dubte, recorda que pots deixar-nos-la en la secció respectiva.