La reforma del pis que us portem a continuació és un habitatge de 110 m2 situada en una finca règia que dóna a la plaça comercial del Born (Barcelona). Els propietaris són una parella anglo-americana que resideix a Suïssa i té com a segona residència aquest pis situat en el centre de Barcelona.

Els objectius de la reforma d’aquest pis eren varis, primerament obrir la cuina al saló/ menjador. Veníem d’una cuina de dimensions reduïdes i totalment aïllada del menjador, per a posteriorment passar a integrar-la dins del mateix saló amb la intenció de donar més sensació d’amplitud (tal com podeu veure en la imatge).

PL COMERCIAL 9__KITCHEN AREA

Uns altres dels requisits indispensables per a aquesta reforma era treballar amb materials nobles com a fusta, pedres, metall , entre altres, com és el cas dels fogons o l’acabat dels mobles, que aporten a l’habitatge un toc de personalitat per part dels propietaris. D’altra banda, es va acordar mantenir els ferratges i les motllures originals de les portes i manetas, així com les finestres per a, malgrat la reforma, preservar la seva essència original.

En el cas dels dormitoris es va optar per una habitació principal, la que correspon al matrimoni, amb un vestidor d’obra a la vista i un bany en suite. L’habitació dels convidats també compta amb un armari d’obra ja que és una excel·lent opció per a optimitzar l’espai disponible.

El segon bany, que és el dels convidats, es va decidir que fos un bany fosc, pràcticament negre, que a la nit està estratègicament il·luminat (com es pot apreciar per la llum que sali dels repeus). Un bany elegant, sofisticat i modern amb una banyera exempta que segueix en la línia minimalista d’aquest.

PL COMERCIAL 9__MAIN BATHROOM SINK

Finalment es va decidir convertir la petita condícia en una bugaderia i es va instal·lar una nova caldera amb calefacció i aigua calenta.

Us deixem una galeria d’imatges completa perquè pugueu veure el resultat final de la reforma. Esperem que us agradi tant com al client!

Si vols fer la teva reforma no dubtis a demanar el teu pressupost sense compromís.