Més sensació d’espai i confort era l’objectiu de la reforma d’aquest habitatge de 58 m² situada en la Gran Via de Barcelona. Per a aconseguir-ho, des de Goian, se li va proposar a la jove parella propietària del pis traslladar la cuina a l’habitació contigua del menjador i obrir-la, de manera que uníem en el mateix espai el saló-menjador i la cuina (tal com podeu apreciar en la fotografia superior), fent d’aquesta última un espai molt il·luminat i un lloc molt agradable per a cuinar. També se’ls va proposar ampliar el lavabo, ja que el que hi havia era molt petit i poc funcional, d’aquesta manera es va agafar espai a l’habitació contigua i aconseguim ampliar el bany amb un plat de dutxa, recurs ideal per a maximitzar l’espai.
En el saló menjador es va optar per un sòl de parquet sintètic amb una garantia de 25 anys, ja que tenint en compte que la parella té mascotes, resultava millor opció que el natural, pel que fa a la paret es va optar per una imitació a obra vista.
En la cuina es necessitava una neteja visual i per això necessitem recórrer a espais oberts per a aprofitar tota la llum que abans pràcticament es desaprofitava. Ho aconseguim deixant-la oberta amb un acabat laminat i col·locant una placa de cocció de quars. Pel que fa al bany es va optar per un sòl porcelànic gris fosc i parets pintades, excepte en la zona de la dutxa. A l’habitació de matrimoni es van realitzar les necessàries instal·lacions amb el seu cablejat de TV que no hi havia prèviament i es va canviar el sòl. En la galeria i el balcó es va canviar el sòl impermeabilitzat prèviament per porcelànic amb color oxido.
El pis estava en bastant mal estat abans d’iniciar les obres: sòls desnivellats, parets tortes i mal pintades, molt mala il·luminació i la cuina pràcticament destrossada. Amb aquesta reforma integral hem encaixat una obra i uns acabats adaptats a l’estil de vida d’una parella jove que ens han transmès una gran alegria tant en el procés com amb el final.