El nostre equip ha realitzat recentment una obra en un pis a la ciutat de Barcelona que destaca per la seva elegància i disseny a la moda. Però entre tota la reforma, un dels punts que més ressalta per la seva exclusivitat i confort és la suite amb el seu bany i vestidor.

Cada metre quadrat d’aquestes seccions de la llar han estat dissenyades a la mesura i d’acord als gustos i necessitats del client. Tant la part de qualitat com de bon aspecte estan presents a l’habitació principal. El bany, més que un lloc de segon pla, passa a ser una secció amb aspecte únic i bastant agradable. Mentre que el vestidor, resulta més que acollidor amb el seu mirall de gran grandària i amb l’armari amb espai de sobres.

La primera reforma: el dormitori principal

Prenent en compte les preferències del client, s’ha decidit dissenyar una suite que compta amb un matalàs realitzat amb crill de cavall. A més, integra unes lamparitas penjolls de Catellani & Smith i també un cabecero fet a mà amb pa d’or i fons negre, el qual brinda un contrast ni molt pesat ni molt lleuger. D’altra banda, el llit adquireix una llum inferior en neó que va d’allò més bé amb el disseny del dormitori.

A més, per a augmentar la classe de la suite s’ha agregat un vidre Evalam de Pujol que es pot transformar de mat a transparent amb un simple interruptor. Aquesta opció brinda més privacitat en moments necessaris.

El bany: també amb excel·lents resultats

El disseny creatiu i molt minimalista del bany és un altre punt que val la pena destacar. Aquest es troba conformat per un lavabo de dutxa, un vàter Monolith amb descàrrega Geberit amb vidre negre a un costat de la paret i un sifó de dutxa de Geberit, per a millor capacitat de drenatge i neteja.

D’altra banda, s’ha afegit una banyera, el mateix compte amb detalls de revestiment amb ceràmica de Equip en la paret, col·locada peça a peça segons pla realitzat per dissenyador.

El vestidor, exclusiu de principi a fi

No tots els dies solem trobar-nos amb vestidores que semblen com els d’un camerino professional, amb un mirall gran i amb gavetas de tota mena. Aquest en particular, posseeix un disseny fet a mesura per MIDI amb llum interior. Igualment, integra gavetas i diverses seccions protegides per petites finestres per a poder situar tota la roba i altre vestuari.
Goian va saber detallar, organitzar i plasmar les idees del client en excel·lents resultats de principi a fi. Tant la part de descans, com les més íntimes van resultar de classe A.

Què tal t’ha semblat aquesta reforma realitzada en un pis de Barcelona? Què és el que més t’ha agradat d’ella?

Reforma d’una suite en un pis del centre de Barcelona