Des de la nostra experiència professional en el món del disseny i especialment en interiorisme i decoració, us proposem compartir amb vosaltres projectes reals, com aquesta reforma integral, i donar-vos pràctics consells perquè pugueu aplicar-los en les vostres llars.

Comencem la nostra història en un preciós carrer del Gòtic de Barcelona. En aquest carrer es troba un acollidor edifici pràcticament abandonat que ens van proposar fer una reforma integral i convertir-lo en uns apartaments per a turistes.

Per a començar us mostraré algunes de les imatges que es van prendre de l’espai abans de començar amb l’obra.

Els que coneixeu el barri antic de la ciutat sabreu que un dels majors inconvenients d’aquests petits edificis són els metres quadrats. I aquest cas no anava a ser una excepció. Encara que l’espai tenia moltes possibilitats resultava difícil dissenyar un habitatge complet en menys de 30 metres quadrats. Àdhuc i així, crec que es va aconseguir amb un magnifico resultat.

L’edifici estava format per 5 plantes molt semblants entre elles. Una petita i estreta escala donava accés als diferents habitatges. Aquí us deixo algunes de les propostes per a la reforma integral que es van fer fins a donar amb la distribució final.

I vosaltres com triaríeu ? A nosaltres i després de comentar les diferents opcions amb el client la idea que mes ens va convèncer va ser la número 2 ja que en tractar-se d’un espai molt reduït es va optar per fer una planta el més diàfana possible. Encara que es tracti d’apartaments per a turistes i la idea és que l’estada sigui més curta que en un habitatge habitual. Es va idear un moble que serbía tant de llit com d’emmagatzematge. Us deixo les propostes de cadascun dels pisos. Com vereis totes les plantes segueixen la mateixa idea d’espai obert.

Ara que l’obra ja aquesta en marxa se li ha presentat al client diverses opcions de decoració per als pisos. La idea és fer una decoració low cost amb mobiliari que puguem anar variant per a adaptar-ho i anar renovant els espais.

I després de varis i intensos mesos porfín el resultat final després de la reforma integral. Us deixo les imatges dels diferents pisos. Fixar-vos que sensació d’amplitud aporta el microcemento en el sòl!! Més endavant us parlaré d’aquest material tan interessant.

I bé… Que us ha semblat el resultat final? A mi, la qual cosa mes m’agrada és el contrast i l’estètica que dóna la combinació de materials tan moderns i innovadors com el microcemento amb les bigues de fusta. No us sembla un equilibri exquisit entre modernitat i tradició?

Pots demanar el pressupost de la teva reforma integral aquí.