Deia el famós dissenyador francès Christian Dior que “l’elegància és un equilibri entre senzillesa, netedat, espontaneïtat i distinció”. Precisament aquests són alguns dels conceptes que s’han tingut en compte per a reformar aquest hotel, una completa reforma integral de totes les seves estades i especialment de la seva duplex a Sants, Barcelona.

Estat abans de la reforma

 

Partint d’un escenari bastant utilitzat, elegant però amb molts anys a la seva esquena, una reforma integral es preveia com una cosa urgent. Com una necessitat per a a oferir al visitant una experiència on la classe i el confort anessin de la mà, on l’exclusivitat i l’elegància anessin característiques intrínseques en cadascun dels seus racons i on planta per planta cada habitació destil·lés un aire bell, amb estil, modern i actual però mai sense perdre conceptes com el confort i la calidesa com a elements a tenir en compte en un immoble d’aquestes característiques. El client vol i ha d’oferir una estada diferent, moderna, amb classe però sobretot on el client la faci seva des del primer moment.

En Goian hem dut a terme una reforma integral d’aquest duplex a Sants, Barcelona i de totes les plantes d’aquest hotel, això sí sense intercedir el màxim possible en el treball normal d’aquest negoci que ha romàs obert amb total normalitat. Hem procedit a renovar fins i tot fins a l’àtic que amb unes increïbles vistes a la ciutat de Barcelona i acompanyat per una elegant i àmplia terrassa amb piscina és, sens dubte, la part més important d’aquest hotel.

El client ens demanava una renovació total en aproximadament un mes. Procedint durant aquest temps a canviar la distribució, renovar tant la terrassa com la piscina original, el cristall de seguretat de la mateixa terrassa, la il·luminació, els banys, la cuina, el saló, una nova distribució de la xarxa de televisió, una instal·lació elèctrica més moderna, nous sòls de parquet, escala nova amb barana de crista… per a acabar amb uns últims tocs pel que fa a la decoració integral de tots els espais amb la incorporació d’objectes de disseny, quadres d’estil contemporani…

Baños

 

S’ha optat per un bany exclusiu gràcies a la garantia que ofereix la ceràmica de la casa italiana Marazzi que destaca pels seus increïbles acabats especials, en concret de col·leccions tan famoses com Materica, Xlstone i Treverkhome. Per als sanitaris s’ha optat per optar per la confiança i la garantia d’una marca líder, Roca i la seva col·lecció Inspira. La estilosa i cuidada aixeteria pertany a la col·lecció Roca L90. Un toc minimalista però càlid alhora en el qual és l’espai més íntim de qualsevol habitació. Per al sòl i l’escala es triat un elegant parquet Rooms Penthouse Limed Oak dissenyat exclusivament per a hotels a causa de la seva duresa especial.

Saló / Menjador

Ampli, lluminós i extraordinàriament còmode. El nou saló menjador és tota una oda al descans envoltat de les millors garanties, de l’exclusivitat d’un disseny espectacular i un toc modern, urbà i actual. Capitanejat per un sofà de grans dimensions…

Per al seu sòl, s’ha buscat la perfecta consonància entre disseny i aprofitament de l’energia, el parquet Penthouse Limed Oak conserva la climatització perfecta durant qualsevol part de l’any. I en parets i sostres, s’ha optat per confiar en marques de primera, amb acabats de gran qualitat garantits com Caparol Capasilan i Sikkens.

Cuina

En el cas de la cuina, s’ha buscat donar-li per complet un altre aire canviant la distribució de la mateixa i buscant-la més funcional, moderna, actual i atractiva. S’han tingut molt en compte les noves tendències en decoració on predomina una barra nova que actua com a epicentre d’aquesta. La damunt de gran duresa i durabilitat pertany a la marca Silestone Ramat, de màxima lluminositat i fàcil manteniment, mentre en l’aigüera i l’aixeta pertanyen a l’aposta segura de Blanco.

Habitacions

No hi ha dubte que l’habitació és l’espai més important en tot hotel. On els visitants passaran més hores. Un estil modern, actual però amb personalitat és clau per a oferir-los una estada en condicions. L’amplitud i la comoditat del llit està més que garantida. El descans és essencial, per a això la qualitat tant del matalàs com del coixí ha de ser una prioritat sempre cara a oferir-li al viatger una estada de luxe i per a recordar.

Per a embolicar aquest espai s’ha usat en pintures com Caparaol Capasilian i Sikkens i en aquesta ocasió el luxe i la distinció l’aporta també l’exclusivitat del sòl amb cerámica d’un líder, Grespania.

Per a la segona habitació s’ha optat no obstant això per la bella ceràmica Marazzi Treverkhome Olmo barrejant al seu torn 3 grandàries per a dotar d’originalitat i un aspecte diferenciat a aquest espai.

Terrassa

Exclusiva. Elegant. Amb estil. La nova terrassa és sens dubte la joia de la corona d’aquesta reforma, per a la qual s’ha utilitzat una tarima Twinfinish Grisa de TimberTech. L’obligació de crear un ambient únic per a fer d’aquest espai una zona única i exclusiva amb increïbles vistes de la ciutat de Barcelona ens ha portat a estudiar de forma conscienciada cada element, cada distribució del mobiliari, on fins i tot la piscina -totalment reformada- ofereix al visitant un espai únic, bell, relaxant… aportant a la seva estada d’un caràcter més estiloso si cap.

Una terrassa d’extraordinàries qualitats a l’altura d’aquest impressionant hotel.