Ara que s’ha acabat el bon temps no deixo d’imaginar-me el agustito que s’estarà en aquesta galeria un dia de pluja. Aquestes són les precioses vistes que gaudiran els nostres clients una vegada acabem amb la reforma integral del pis.

 

GV1

El projecte consisteix a reformar un antic pis de l’Eixample de Barcelona i transformar-lo en un exclusiu habitatge la principal prioritat del qual és captar la llum natural i transportar-la a totes les estades del pis.

Us deixo algunes fotos de l’estat actual:

Després de les primeres visites i una vegada clara la distribució final, comencem amb l’enderrocament. Com podeu veure en les fotos pràcticament tirem el pis a baix, això sí, conservarem i recuperarem tota la fusteria exterior canviant únicament els cristalls.

Seguim amb l’obra i les instal·lacions. Pràcticament la totalitat del paviment hidràulic no s’ha pogut salvar. Això sí, hem recuperat uns 5M2 d’una de les estades per a poder utilitzar-ho després. Una vegada separat el paviment que reutilitzarem, hem aplicat una nova base de ciment per a cobrir totes les regates i anivellar els sòls.

Després d’arreglar el sòl i aixecar parets ja comencem a veure com va quedant la reforma i de moment el resultat ens encanta.

No us sembla encantador aquest preciós espai? Com ja us he dit al principi per al meu és el lloc més bonic de la casa. A veure què us sembla el que tenim pensat.

Com podeu veure, l’obra ja comença a agafar forma. Com es tracta d’un pis bastant lluminós hem volgut potenciar-lo utilitzant portes de cristall translúcid.

GV16

I comença el treball del pintor. Això significa que ens acostem al lliurament i a poder veure el resultat final. Que emoció!

Com ja us vaig comentar les portes de l’habitatge eren precioses així que es va optar per arreglar-les i aprofitar-les.

GV19

En la condícia decidim fer una estructura molt senzilla que no llevés espai a l’estada. En aquesta imatge la paret ja aquesta preparada per a rebre el microcemento.

Ja estem finalitzant pràcticament l’obra. Aquesta setmana el pintor acabarà de donar els últims brochazos i en els banys ja s’aquesta acabant amb el microcemento.

Mireu que diferència. M’encanta la textura que s’ha utilitzat per a les parets. Queda molt modern comparat amb les típiques rajoles.

Mireu la galeria com va agafant forma.

I ara sí, per fi, us podem mostrar les imatges finals de l’obra de Gran Via. Quina diferència de quan entrem a ara.

GV40

I per al meu el millor de tot el pis!

 

Quina diferència! Veritat? Espero que us hagi agradat, i ja sabeu… Si voleu fer una reforma integral, demana pressupost sense compromís.