Tota reforma comença per escoltar i conèixer de primera mà quina vol i necessita el client, en aquest cas el que ens demanaven tant Laura com Adri, propietaris d’aquest pis de 90m² al carrer Huelva de Barcelona, era lluminositat, amplitud i modernitat, un pis acollidor tant per a ells com per a les seves dues filles de 2 i 4 anys.

A continuació us deixem unes fotografies perquè pugueu veure com era el pis abans de començar la reforma integral i així pugueu entendre millor els canvis realitzats.

Primer de tot es va decidir passar d’un pis de 4 habitacions a un de 3 derrocant un envà intermedi per a fer una suite àmplia per a la parella, deixant les altres dues habitacions restants per a les nenes i per a un despatx.

En la suite necessitàvem un bany concorde al disseny d’aquesta, per això es va optar per la col·locació de dos bols i un moble amb estructura de ferro vernissat amb fogons massissos de pi, les aixetes en aquesta ocasió van encastats a la paret. En el cas de la dutxa, apostem per una termostatica encastada i per un vàter Geberit amb descàrrega duofresh (amb extractors d’olor amb filtre).

L’altre bany de l’habitatge es va moblar amb dos sins, una dutxa de resina i un vàter amb cisterna Geberit. La dutxa està recoberta de porcelánico Ogtogon amb diferents dibuixos, tant en la paret com en el sòl.

En la cuina buscàvem amplitud, per la qual cosa derroquem els envans que la tancaven per a unir-la així al saló/menjador (el podeu apreciar en les fotografies d’a continuació). Amb una corredissa hermètica osciloparalela al balcó aconseguim guanyar més vista a l’exterior, d’aquesta manera no només guanyem llum sinó que també amplitud, que era el que buscàvem al principi. Pel que fa a materials, en la cuina apostem pel laminatge aplacat al làser, frontisses, guies amb fre i tiradors cromats.

No ens volíem oblidar de les més petites de la casa per això s’han col·locat sensors de moviment en els endolls Jung del passadís, perquè quan hagin d’aixecar-se a la nit s’activin il·luminant-se i no necessitin encendre la llum.

Finalment, us deixem el resultat complet de la reforma, esperem que us agradi tant com als seus propietaris!

 

Si vols fer la teva reforma no dubtis a demanar el teu pressupost sense compromís.