Avui us presento un projecte amb molt d’encant. La meva companya de treball s’ha enamorat d’un pisito mitjà destruït en el barri del raval de Barcelona. I el millor de tot? Que ho ha comprat!

Es que alguns us semblarà un desastre però us puc assegurar que després de veure el que tenim pensat entendreu les possibilitats que tenen els pisos antics per més viejitos que estiguin . El millor de tot? Les precioses bigues de fusta. Segur que queden espectaculars després de decapar-les.

Per fi, comencem amb l’obra. Primer de tot en aquests pisos viejitos apuntalar sostres perquè no hi hagi esglais.

El segona malla electrosoldada i planxi per a deixar el sòl perfecte i aixecar tot el paviment hidràulic. Una llàstima perquè no s’ha pogut aprofitar res dels sòls però en estar tan deteriorats al final es va optar per fer un sòl continu de microcemento. A part, a l’ésser un pis amb molt pocs metres el sòl de microcemento ens proporciona una major sensació d’amplitud, sinó espereu a veure el resultat final.

I així, després d’algun temps i una profunda reforma integral… “el piset de l’àvia” , es va convertir en un modern apartament que combina l’elegància dels nous materials amb la calidesa dels sostres d’antany. Amb una cuina moderna en tons semblants al paviment continu hem aconseguit unificar la gamma de colors de l’apartament i d’aquesta manera donar un punt més industrial a la cuina i al bany que contrasta amb la zona del saló.

cocina

Com no teníem molt d’espai en aquest cas s’ha optat per deixar el dormitori obert dividint l’estada amb armaris. Els sòls ens ajuden a unificar tots els espais.

Reforma integral

Comproveu la diferència del pis que ens trobem amb el resultat final. Què us sembla?

Si vols fer la teva reforma integral pots demanar el teu pressupost sense compromís.