Amb la finalitat de fer de convertir un local de 210 m² tancat per 4 anys en una estupenda i elegant boutique de roba infantil situada al carrer Pau Claris, la zona més comercial de Barcelona, el client ha vist la transformació d’un vell local a un nou amb materials de primera qualitat i amb el millor espai per a rebre a totes les persones interessades en productes per als menors de la llar.

En concret, el client ha volgut una boutique amb elegància com la característica principal. Davant això, des de Goian li hem proposat tirar tots els envans (més de 10), guanyar més espai i fer altres canvis que esmentarem a continuació.

Què s’ha fet per a reformar el lloc i fer un local elegant

Abans d’iniciar les obres es podia observar una àrea amb greus problemes quant a estructura es refereix. La petició del client era senzilla: un local abundant en espai, elegant i amb bons detalls en relació a la ubicació d’objectes. Per a portar això a cap es va comptar amb part de l’equip de Goian i també amb l’interiorista Victoria Belousova, qui va estar a càrrec de la distribució, il·luminació decorativa, disseny de mobiliari a mesura i elecció de tots els materials.

Les som-hi van començar amb l’eliminació de més de 10 envans per a guanyar espai. Després es va recomanar baixar el sòl, arribant a aconseguir 35 cm més d’altura gràcies a aquesta labor. Igualment, es va procedir a col·locar bigues de reforç en les parts on el sostre sofria avaries. Sumat a l’anterior, gràcies al desnivell al carrer es va proposar fer una rampa per a permetre el fàcil accés dels clients més petits. A més de l’anterior, gràcies a l’espai ben distribuït es va poder crear un magatzem per a realitzar les vendes en línia, aconseguint més abast a través de les compres per internet, així com també 2 banys, 1 d’ells per a minusvàlids.

L’equip de Goian, encarregat de tota la part de les instal·lacions (altaveus, càmeres, alarmes, internet i telèfon, TV, Aire condicionat i il·luminació comercial, tot sota les normatives vigents) i l’interiorista Victoria, van plasmar el disseny comercial adaptat al mobiliari comercial, això després d’estudiar minuciosament cada detall del negoci.

Quant als materials utilitzats es refereix, Victoria ha optat per comptar amb els següents materials: parquet laminat color noguera, zona d’entrada de microciment, finestres amb perfil de llum indirecta, motllures i zocalos d’Orac Decor, mobles lacats amb llum integrada, calaixos d’acte tanqui i cortines vellut.

Tots els resultats de la reforma realitzada a Pau Claris a la ciutat de Barcelona els pots gaudir a continuació. En ells veuràs com estan distribuïts els espais, els detalls en parquet, les finestres amb perfil de llum indirecta i els altres objectes situats al llarg del local al costat dels aparadors i altres llocs amb la roba i calçat per al públic infantil.

 

Casa Rusca, el lloc de la reforma integral realitzada a Barcelona

El local situat al carrer Pau Claris forma part de la majestuosa Casa Rusca, un edifici que va ser dissenyat l’any 1918. Amb 100 anys des de la seva construcció, la Casa Rusca és una obra que destaca per la seva façana a base de relleu floral, que resulta el contrast perfecte amb els altres espais distribuïts al llarg de l’estructura. Aquí pots accedir per a observar més info del lloc en qüestió.

Com es podia haver observat, el color noguera contrasta perfectament amb el vist en la façana de l’edifici. A nivell general, els detalls en els aparadors, les cortines, els mobles, les cadires i les llums, entre altres coses, encaixen perfecte amb la temàtica suggerida pel client. L’interiorista Victoria Belousova, va saber distribuir cada secció per a fer del lloc un local totalment obert i abundant en espai.

Finalment, però no menys important, s’ha de dir que la cooperació, les bones idees i la millor disposició grupal entre tot l’equip de treball ha fet que una vella perruqueria masculina que pertanyia tancada els últims 4 anys donés pas a una boutique de roba infantil que presumeix elegància i confort al llarg dels 210 m².

Aquestes i altres estupendes reformes estan disponibles en el nostre blog. Si vols comptar amb el millor equip de treball, els millors dissenys i la millor disposició per al teu pis o negoci, no dubtis a contactar-nos per a sol·licitar un pressupost sense compromís i adequat a les teves necessitats.