Una xemeneia és un element tradicional en la decoració de centenars de cases amb diferents estils. En els últims temps s’han posat molt de moda amb noves tendències per a ambients moderns i gràcies a això trobem un munt d’idees per a diversos gustos. Vols saber més?

Així doncs, per als quals estan pensant a decorar amb xemeneies modernes, aquí presentem fins a 4 consells amb idees fresques i sortides del forn perquè converteixis un espai comú en el centre d’atenció de la teva casa.

  • Parets blanques amb una xemeneia moderna

Chimenea con pared blanca

El color blanc en la paret és tendència per a fer ressaltar la xemeneia i crear elegància i confort en l’ambient. En aquest cas, una bona opció és col·locar una xemeneia emmarcada en color negre sobre una paret blanca. és un veritable encant! D’altra banda, si l’espai és molt petit, una altra alternativa és col·locar la xemeneia moderna en una cantonada o racó del saló.

Avui dia existeixen en el mercat una àmplia varietat de models que s’ajusten a cada espai, així que no tindràs problemes en aquest apartat.

  • Xemeneia a gas

Chimenea a gas

Aquestes brinden un aspecte més modern al lloc i són pràctiques perquè compten amb un control remot per a regular la intensitat de les flames i la temperatura. Així mateix, pots tenir-les en espais petits com els de concepte obert.

A més, aquest tipus de xemeneies és molt segura, per la qual cosa compten amb sensors d’oxigen i diòxid de carboni, la qual cosa permet apagar l’equip si es presenta alguna irregularitat o tallar el gas en cas que el pilot s’apagui. D’altra banda, es poden decorar en diversos escenaris, des del minimalista o contemporani, fins al rústic de maó, fang o pedra.

  • Xemeneia penjants

Chimenea colgante

És una altra opció molt encertada per a decorar el teu saló arran de que és una xemeneia metàl·lica i de forma d’esfera que pots col·locar en el centre de l’estada, això si comptes amb espais amplis per a causar major impacte visual o ancorar a la paret per a espais més reduïts.

  • Xemeneia de bioetanol

Chimenea de bioetanol

És un tipus de xemeneia moderna que ha vingut guanyant terreny en la decoració. La raó d’això? Doncs principalment pel seu respecte al medi ambient posat que no contamina el sòl ni l’aire, ja que és un combustible 100% ecològic que no conté cendroses, residus ni substàncies toxicas. Aquest és produït per diferents tipus de plantes com el blat de moro, blat i canya de sucre.

Una característica important és que es poden instal·lar en qualsevol lloc com a paret, sòl o si així ho prefereixes, la pots integrar a un moble ja existent,

Definitivament, les xemeneies són molt bon recurs per a destacar i enlluernar qualsevol llar, només has d’adaptar-les a l’estil decoratiu que tinguis. Així que sabent tot l’anterior, amb quin idea et quedes per a la teva llar?