A principis de 2020 finalitzem els nostres treballs en l’obra realitzada en una botiga de McLaren a Barcelona. La reforma del local va tenir diferents professionals del sector i Goian va ser un dels triats.
En les imatges que veiem a continuació es pot veure la idea del projecte que es va fer per a reformar la botiga i donar-li aquest toc premium que una marca com McLaren requereix.

Des de l’empresa rebem l’avís per part de Ardex per a preparar les parets i condicionar-les per a així després aplicar el revestiment decoratiu Pandomo de la marca Ardex. Ser instal·ladors oficials de la marca va fer que Goian realitzés aquesta obra que requeria uns acabats molt cuidats i d’alt nivell. Així que ens vam posar a la feina.

A més de la preparació i col·locació del paviment continu d’Ardex, ens encarreguem dels acabats amb perfils d’alumini i preparem els espais en els quals s’anaven a col·locar pantalles i requerien d’un reforç i condicionament perquè la seva col·locació fos el més fàcil i duradora possible.

Una vegada finalitzat el treball, altres empreses que van col·laborar en l’obra van seguir amb altres apartats, sempre amb una màxima coordinació amb l’equip de Goian fent molt més fàcil el treball de tots gràcies a l’experiència de l’empresa. I com és habitual a Goian, una vegada acabat, un equip va anar a visitar l’obra i passar el control de qualitat veient que tots els treballs realitzats s’haguessin realitzat de la millor forma i amb uns resultats concordes al que el client havia sol·licitat.

Després de comprovar que tot estava correcte i que el client havia acabat content amb els treballs realitzat en l’obra, només falta esperar per a veure els resultats finals del concessionari d’una marca tan prestigiosa com és McLaren.