Amb tant treball que hi ha per a decorar les principals secció de la casa, segur que la creativitat amb idees magnífiques per a l’habitació dels nens no és tan bona com esperem.

Per aquesta raó, si necessites una empenta per a donar-li vida a aquesta part de la llar, a continuació podràs fer-li un cop d’ull a 5 trucs amb idees incloses perquè els teus nenños se sentin com en un per aíso des del seu habitación. Aquí tens cada recomanació.

  • Llits tipus cabanyes

Habitación infantil con cabaña incluida

Si vols una cosa creativa sense excedir-te amb idees extravagants que ameritan més pressupost, pots recórrer a un llit estilo cabaña o a una “casa en l’arbre” amb un diseño rústico que s’uneixi amb demás objectes com a troncs i coses relacionades amb la naturalesa. Si et poses més creatiu, mai es veurà malament una porta estilo a la dels contes infantils, branques en la part superior, entre altres coses.

  • Habitació amb àrea d’exercicis i jocs

Habitación con zona de ejercicios y juegos

Si els teus fills ja tenen més de 3-4 anys i estan imperatius d’allà per a aquí, pots optar per una àrea exclusiva amb una espècie de pista d’exercicis perquè s’entretinguin fins a caure al llit rendits pel cansament acumulat. Aquí pots optar per escales petites, túnels, tobogans, coixins, entre altres coses.

  • Una casa dins de l’habitació, més luxe i aspecte realista

Habitación infantil con casita incluida

Ara, si augmentem la dificultat i pugem un graó, podem optar per una casa minimalista que tingui de tot una mica. Además del llit, podem decantar-nos per finestres, zona de jocs, prestatge amb joguines i llibres, etcètera.

  • Habitació amb zona inclosa per a desenvolupar les seves destreses i assajar quan vulgui

Habitación infantil adaptada a ensayar

Ja sigui que el teu fill o els teus fills vulguin ser cantants, bateries, guitarristes, jugador d’algun esport o qualsevol altra cosa, pots optar per una tarima pequiña dins de la habitación perquè ells espremin les seves estones lliures alm áximo practicant el que els agrada al mateix temps en què es diverteixen i sense sortir del seu lloc favorit. Amb alguns metres quadrats és suficient i no importa si cobreix una cantonada o s’estén per dues parets, tot variarà d’acord a les dimensions d’aquesta secció.

  • Amb un llit suspès, la guinda del pastís

Habitación infantil con cama suspendida

I acabem el llistat amb un tipus de llit que reinventa el gènere de lliteres per a una habitació. El llit suspès pot ser una ideal genial i atractiva per a canviar lat ípica llitera en la qual s’uneixen els dos llits per als petits. El problema estarà que segur a tots els teus fills els agradarà.

Cuál és la teva idea de decoración infantil favorita? Tens alguna altra en ment?