Tenir una terrassa i no aprofitar-la al màxim és com no tenir-la. Moltes persones anhelen tenir un espai en la seva llar per a gaudir amb familiars i amics. Així que si tu la tens i vols millorar-la, aquí et donarem alguns consells perquè serveis el major partit a la teva terrassa.

I no importa si reformaràs aquesta secció de la teva llar per a desdejunis diferents o per a sopars romàntics i barbacoes amb amics, perquè cadascun d’aquests trucs et serviran per a qualsevol ocasió. Sense més que assenyalar, comencem amb el llistat.

Un sofà molt espaiós ajuda

La millor alternativa per a la terrassa sol ser en forma de L. Aquí, seria ideal que adaptessis un sofà amb tons similars al pis (en el tercer punt esmentarem aquest material). Gràcies al sofà en L pot haver-hi més espai per a conversar de manera còmoda.

Abundància de plantes, primordials en la decoració

Plantes en la taula junt o darrere del sofà, en la paret gràcies a un suport metàl·lic, a les cantonades… plantes i més plantes. Les plantes no sols ajuden al procés d’oxigenació sinó que també donen un plus bastant positiu en la decoració. Així que si t’agraden les plantes a l’interior de la teva llar, imagina’t com es veuran a la terrassa. Aquí pots jugar amb les grandàries i els tipus de plantes.

Un sòl de fusta va d’allò més bé

Si el teu no són els pisos d’acabat clàssic i més aviat prefereixes un aspecte més rústic i a la moda, llavors el pis de fusta ha de ser l’ADN de la teva terrassa. Com a recomanació principal trobem els pisos rústics en tabloncillo; aquests es poden comprar en diferents tons, ja siguin més clars o més foscos, depenent dels teus gustos.

Un menjador no ha de faltar si hi ha espai suficient

I com deixar enrere la possibilitat de situar un menjador per a gaudir qualsevol tipus de menjar a l’hora que desitgis. Si ja has seguit les indicacions anteriors, tingues en compte que el millor serà optar per un menjador que vagi amb el mateix estil del pis i el sofà. Encara que vingui, també es val ser una mica flexibles en optar, per exemple, pel negre o marró.

Llums, et quedaràs en el convencional?

Les llums poden acabar de donar el toc ideal a una vetllada nocturna o a una barbacoa amb aquestes persones especials. Per tant, tens com a tasca destacar de la resta en optar, per exemple, per bombetes grogues per a crear un toc vintage, bombetes a mitjana altura al costat de les plantes i fins i tot uns llums xinesos de color blanc també poden donar resultats de 20 punts.

I tu, quins altres trucs recomanes per a reformar la terrassa?