Empresa de reformes a Barcelona

Goian / Empresa de reformes a Barcelona

En l’empresa Goian (reformes Barcelona) som professionals de la construcció des de fa bastants anys, això ens fa oferir un servei de molt alta qualitat a un preu raonable.
Dissenyem projectes des de zero amb una reunió amb el client en la qual farem un pressupost sense cap compromís. Una vegada el client accepta la proposta, comencem amb la reforma que en tot moment comptarà amb un control de qualitat molt exhaustiu. Una vegada finalitzada l’obra se li presenta al client perquè de la seva última opinió i conformitat del nostre treball.
En la nostra empresa podrà trobar tot tipus de reformes i serveis que s’adaptin a les seves necessitats:

· Reformes de vivenda a Barcelona o proximitats

L’objectiu principal és que després de la reforma, trobi el que estava esperant i aconseguim millorar l’aspecte de la seva llar, a més de fer molt més pràctica la seva vida en ell.

Reforma integral

A la nostra empresa pot contractar des de reformes integrals fins a parcials com són: reformes de banys, reformes de cuines, sòls continus amb microciment i molt més.

Reforma Integral suite1

· Altres tipus de reformes a Barcelona o proximitats

A més de reformes d’habitatge, vostè pot sol·licitar pressupost per a la seva comunitat de veïns i fer una inspecció tècnica de l’edifici (ITE), rehabilitació de façanes, etc. D’altra banda oferim serveis d’obra nova, exteriors, oficines, locals comercials i obres públiques.

Reformes a Barcelona

Els nostres treballs de reformes se centren en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.