Reformes integrals a Barcelona

Goian / Reformes integrals a Barcelona

Goian va iniciar la seva activitat l’any 2000, amb la voluntat d’oferir un servei global i d’excel·lència en l’àmbit de les obres, projectes i reformes integrals a Barcelona i en l’Àrea Metropolitana. La nostra meta és la perfecció i la satisfacció del nostre client. A Goian volem proporcionar un servei integral i individualitzat, sobre la base de valors com la qualitat, l’excel·lència i la professionalitat.

Els 20 anys d’experiència, l’equip de 40 professionals propis i altament qualificats, i els més de 100 clients satisfets ens avalen quan diem que tenim la capacitat de dissenyar i desenvolupar projectes personalitzats i de qualitat, sempre adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Els nostres serveis inclouen tant la realització d’obres d’edificació o manteniment, com l’estudi i disseny previ del projecte, control d’obra i de qualitat, i gestió de tràmits i llicències.

Convertim el teu vell habitatge a la casa moderna dels teus somnis. Transformem locals comercials en habitatges o lofts. Reformem el teu negoci o oficina perquè compleixi les normatives i s’adapti a l’ús que li vols donar.

reforma integral en barcelona

Per què triar a l’empresa de reformes GOIAN?

 • Fem reforma integral de pisos, de cases, de locals comercials, etc.
 • Oferim serveis clau en mà: Incloem tots els serveis necessaris, des de l’estudi i disseny del projecte fins a la neteja i control de qualitat, passant per la realització íntegra de la reforma, control d’obra i gestió de tràmits i llicències.
 • Ens avalen tots els nostres clients satisfets des de fa 20 anys.
 • No subcontractem: Treballem amb personal propi qualificat de tots els rams (obra de paleta, lampisteria, fusteria, pintura, decoració, decoradors, etc.). Amb això, agilitem la reforma i evitem conflictes entre industrials.
 • Treballem sempre amb materials de la millor qualitat.
 • Cuidem fins al mínim detall perquè busquem la perfecció.
 • T’assessorem en tot el que necessitis.
 • Utilitzem les últimes tecnologies perquè la teva llar o negoci estigui al dia.
 • Fer-te el pressupost a mesura és 100% gratuït i sense compromís, incloent la visita a domicili, presa de mesures, elaboració de plans i proposta de projecte. El control d’execució de l’obra i el control de qualitat final també són gratuïts.
 • La nostra metodologia de treball és rigorosa i professional:
 1. Estudi de les necessitats del client: visita a domicili, intercanvi d’idees i presa de mesures – Proposta i disseny del projecte. Al mateix temps, gestió de tràmits i llicències necessàries
 2. Execució íntegra de l’obra en temps ajustat, gràcies a la plantilla pròpia d’operaris de tots els àmbits i a l’estoc propi de materials
 3. Neteja i control de qualitat
 • Cap aspecte queda fora dels nostres serveis, i tot està inclòs en el pressupost tancat i sense sorpreses.
 • Complim amb els terminis establerts.
 • Tenim un servei d’atenció al client excel·lent perquè et sentis acompanyat durant tot el procés i puguis manifestar els teus dubtes o idees.
 • Aportem seguretat i garantia de màxima qualitat.
 • La nostra satisfacció, és la del nostre client.
Barcelona reforma integral

Oferim una àmplia varietat de serveis entre les quals destaquen les reformes integrals a Barcelona un procés de 360º on ens assegurarem del canvi total de l’espai.

També som especialistes en reformes per zones: reformes de cuina, reformes de bany, reformes de façana i tot el que desitgis. Sempre tenint en compte els teus gustos i necessitats.

Portem 20 anys sent líders de reformes integrals en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.

Una reforma integral ben dissenyada i ben executada pot convertir la teva casa o el teu pis en la teva llar i la nostra meta és aconseguir-lo. A Goian volem que la qualitat de les nostres obres sigui la nostra carta de presentació i la nostra filosofia és que els pressupostos i preus siguin el més clars possibles per a evitar els famosos sobre costos o extres.

La nostra intenció és que et sentis acompanyat en tot moment, ja que sabem que la millor publicitat per a la nostra empresa de reformes de tota mena són les recomanacions dels nostres clients. A més, per a nosaltres és molt important sentir-nos orgullosos de les nostres obres i dels nostres acabats d’alta qualitat.

reforma de local comercial

Estàs pensant a fer una reforma integral del teu pis, casa o negoci però no saps per on començar?

Si vols fer la teva reforma integral a Barcelona, et deixem a continuació una selecció de les nostres últimes reformes integrals que han inclòs tot el projecte de canvi des de zero. Des de renovar portes i instal·lacions, fins a redissenyar els banys, cuines, o qualsevol espai que ens necessitis.

A Goian t’indiquem els primers passos i t’acompanyem fins a l’últim.

Demana’ns ja el teu pressupost sense compromís i nosaltres ens encarreguem de fer els teus somnis i els dels teus realitat, gràcies a la millor empresa de reformes integrals d’habitatges.

Els nostres projectes de reforma

reformas integrales barcelona

REFORMA A BARCELONA DE LA BOTIGA MCLAREN

A principis de 2020 vam fer un projecte molt emocionant: renovar la botiga McLaren de Barcelona. Vam ser els seleccionats per a aquesta reforma perquè requeria precisió i qualitat, a més de ser instal·ladors oficials de Ardex. Ens avalen anys instal·lant revestiment decoratiu Pandomo amb personal propi i qualificat.

reformas integrales barcelona

REFORMA INTEGRAL A BARCELONA
VIA AUGUSTA

Ens van encarregar donar-li un gir de 180° a un pis situat en Via Augusta de Barcelona. Li hem fet reestructuració de les estades per a una millor distribució de l’habitatge, hem canviat sòls per nous de microciment, banys, dormitoris, cuina, decoració, etc. com sempre amb acabats d’alta qualitat i gust exquisit.

Reforma integral

REFORMA INTEGRAL AMB CUINA OBERTA Al SALÓ

La prioritat d’aquesta reforma era l’elegància, volíem aconseguir un concepte obert i modern però sense perdre l’elegància que caracteritza al nostre client. A més de l’espectacular cuina de la millor qualitat, destaca la paret de maó vista que li dóna personalitat al pis i el converteix en únic.

Barcelona reformas

REFORMA INTEGRAL AMB ESTIL CLÀSSIC

Aquest gran pis amb vista de la Gran Via era tot un repte degut al mal estat en què es trobava. Primer hem fet una rehabilitació per a retornar-li la seguretat que li faltava. La reforma ha estat completa: sòls, parets, instal·lacions, banys, cuina, saló, habitacions, etc. Hem transformat aquest antic pis en un exclusiu habitatge d’estil clàssic i elegant.

Barcelona reforma integral

REFORMA INTEGRAL D’UN PIS A VIC

A 70km de Barcelona, a Vic, rebem una trucada de les quals ens agrada a Goian: teníem un nou repte, reformar un pis per a retornar-li vida. Hem apostat per un estil modern, contemporani i urbà per a donar-li lluminositat i utilitat a cada racó d’aquest preciós pis. S’ha reformat la cuina, el bany, les habitacions i el saló.

Barcelona reforma integral

REFORMA INTEGRAL D’UN HOTEL DE BARCELONA

La suite dúplex exclusiva d’aquest hotel en el cor de la ciutat requeria modernitat, estil i elegància sense perdre el confort i la calidesa que et fan sentir-la llar durant la teva estada. Ho hem aconseguit amb acabats d’alta qualitat en tots els racons d’aquest apartament: cuina, bany, habitacions, saló i la preciosa terrassa amb piscina.

reforma Integral de casa

REFORMA INTEGRAL D’UN PIS DE 50M2 A BARCELONA

L’objectiu era guanyar sensació d’amplitud i confort en aquest petit pis de Barcelona. Ho aconseguim traslladant la cuina i fent-la de concepte obert al saló, guanyant així espai per a ampliar el bany. Sens dubte, tot un repte que ha marcat una gran diferència en la vida dels nostres clients.

Quant costa una reforma?

Reformes de pis a Barcelona i proximitats

Goian, empresa de reformes integrals a Barcelona situada al Carrer del Consell de Cent, 142 08015 Barcelona.