Construcció obra nova

Goian / Construcció obra nova

Per a Goian, no hi ha res més satisfactori que la construcció d’obra nova. Començar des de zero el somni i la il·lusió dels nostres clients, i acompanyar-los durant tot el procés, és una cosa màgica.

El procés el comença el client buscant un terreny o solar on pugui imaginar-se vivint, li agrada la zona i l’entorn que li envolta. Llavors entrem al joc nosaltres, Goian, i coneixerem als clients i el seu nou espai buit.

Els nostres arquitectes estudien el terreny, els desnivells, la terra, els punts d’aigua natural si n’hi ha i les possibilitats que ofereix. Una vegada fet l’estudi, s’analitzen les necessitats i preferències arquitectòniques del client: quants metres quadrats necessiten, quantes habitacions, etc. i una vegada sabut, els arquitectes comencen a elaborar el projecte d’obra. Sempre mantenen una comunicació constant amb el client perquè participin en totes les decisions que hagin de prendre’s mentre elaboren el projecte.

Quan ja s’ha fet el projecte i s’ha revisat conjuntament, ens encarreguem de presentar-lo a l’ajuntament i de tramitar tots els permisos i llicències necessaris per a poder començar l’obra.

Per què triar Goian per a construir la casa dels teus somnis?

Comptem amb un equip de més de 40 professionals del sector i més de 20 anys d’experiència. Fem tot tipus d’obres amb acabats de la màxima qualitat i garantia. Sabem que la nostra millor publicitat són els nostres clients altament satisfets que ens recomanen sense dubtar-ho.

A més, a Goian ens caracteritza el següent:

  • Oferim serveis clau en mà: Incloem tots els serveis necessaris, des de l’estudi i disseny del projecte, la tramitació de permisos d’obra, les legalitzacions i llicències fins a la neteja i control de màxima qualitat.

  • No subcontractem: Treballem amb personal propi qualificat de tots els rams (enginyeria, arquitectes, obra de paleta, lampisteria, fusteria, pintura, decoració, decoradors, etc.). Amb això, agilitem la obra i la reforma i evitem conflictes.

  • Treballem sempre amb materials de la millor qualitat per a garantir uns acabats inigualables i assegurances, per què començar una casa de zero, no és fàcil.

  • Cuidem fins al mínim detall perquè busquem la perfecció.

  • T’assessorem en tot el que necessitis.

  • Utilitzem les últimes tecnologies perquè el teu negoci estigui al dia.

  • Complim amb els terminis establerts.

  • Tenim un servei d’atenció al client excel·lent perquè et sentis acompanyat durant tot el procés i puguis manifestar els teus dubtes o idees.

  • Aportem seguretat i garantia de màxima qualitat.

  • La nostra satisfacció, és la del nostre client.

Comença la teva obra nova avui mateix amb Goian

T’oferim un procés de 360º on ens assegurarem d’aconseguir la casa dels teus somnis. A Goian som amants dels reptes i ens apassionen els desafiaments.

Portem 20 anys sent líders en obres noves i construccions integrals en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.

A Goian volem que la qualitat de les nostres obres sigui la nostra carta de presentació i la nostra filosofia és que els pressupostos i preus siguin el més clars possibles per a evitar els famosos sobre costos o extres.

En el nostre blog trobaràs els nostres últims projectes, també pots cridar-nos per a concertar la teva cita amb nosaltres i conèixer-nos, t’ensenyarem més detalladament totes les nostres obres noves perquè vegis de què parlem quan diem que aconseguim construir cases de somni i de qualitat.

Demana’ns avui mateix el teu pressupost sense compromís i nosaltres ens encarreguem de transformar el teu terreny o solar, en el teu petit paradís on tenir la vida que tant desitges, i ho aconseguirem gràcies a que som la millor empresa d’obres noves.