Reformes de locals comercials a Barcelona

Goian / Reformes de locals comercials

A Goian som experts en reformes integrals de locals i negocis que aconsegueixen un ambient ideal, perquè tant com treballadors com clients, se sentin a gust i confortables en el teu establiment.

El màrqueting visual consisteix a aconseguir ser atractiu visualment per a captar totes les mirades i generar així més vendes. Disposar d’un gènere o producte de qualitat i exposar-lo de manera estètica és important, però si es troba en un local antiquat, amb mala il·luminació o pitjor encara amb mala distribució que no convidi a entrar.

Evitar tot això és el nostre objectiu a l’hora de reformar una botiga: aconseguim potenciar tot l’entorn perquè els clients no puguin resistir-se a entrar.

Quant a oficines, volem aconseguir un espai de treball acollidor, perquè els empleats sentin comoditat i que cada dia sigui una bona experiència. Si l’objectiu de la teva empresa és potenciar el co-working, l’última tendència empresarial, la reforma d’oficina aconseguirà que flueixi la informació i la comunicació aconseguint espais més oberts. Sigui com sigui el teu negoci o empresa, a Goian, t’ajudarem a aconseguir l’objectiu que necessites.

 

reformas integrales barcelona

Per què triar Goian per a la reforma del teu negoci?

Comptem amb els millors professionals del sector i més de 20 anys d’experiència. A més ens recomanen: Nike, McLaren, Mango, Futbol Club Barcelona i moltes més marques de gran renom com aquestes.

A Goian ens caracteritza el següent:

  • Oferim serveis clau en mà: Incloem tots els serveis necessaris, des de l’estudi i disseny del projecte, la tramitació de permisos d’obra, les legalitzacions i llicències fins a la neteja i control de màxima qualitat.
  • No subcontractem: Treballem amb personal propi qualificat de tots els rams (enginyeria, obra de paleta, lampisteria, fusteria, pintura, decoració, decoradors, etc.). Amb això, agilitem la reforma i evitem conflictes.
  • Treballem sempre amb materials de la millor qualitat per a garantir uns acabats inigualables.
  • Cuidem fins al mínim detall perquè busquem la perfecció.
  • T’assessorem en tot el que necessitis.
  • Utilitzem les últimes tecnologies perquè el teu negoci estigui al dia.
  • Complim amb els terminis establerts.
  • Tenim un servei d’atenció al client excel·lent perquè et sentis acompanyat durant tot el procés i puguis manifestar els teus dubtes o idees.
  • Aportem seguretat i garantia de màxima qualitat.
  • La nostra satisfacció, és la del nostre client.

Estàs pensant a reformar el teu negoci però encara no saps per on començar?

Oferim una àmplia varietat de serveis entre les quals destaquen les reformes integrals a Barcelona un procés de 360º on ens assegurarem del canvi total de l’espai.

També podem reformar una o diverses zones concretes del teu negoci segons els teus punts febles: botiga poc atractiva o que no reflecteix el tipus de comerç, vestuaris antiquats i poc funcionals que incomoden als teus treballadors, magatzems amb mala distribució que alenteixen el treball i no permeten que hi hagi una bona organització, oficines amb cubiculums que dificulten la transparència i la fluïdesa de comunicació, etc.

Solucionem els problemes anteriors i tots els altres problemes que puguin sorgir en el teu negoci. Recordeu que a Goian som amants dels reptes i ens apassionen els desafiaments. Una reforma integral ben dissenyada i ben executada pot portar a l’èxit al teu negoci.

Portem 20 anys sent líders de reformes integrals de locals i reformes de negocis en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.

A Goian volem que la qualitat de les nostres obres sigui la nostra carta de presentació i la nostra filosofia és que els pressupostos i preus siguin el més clars possibles per a evitar els famosos sobre costos o extres.

Demana’ns ja el teu pressupost sense compromís i nosaltres ens encarreguem de transformar el teu local, gràcies a que som la millor empresa de reformes integrals d’habitatges.