Reformes de cuina a Barcelona

Goian / Reformes de cuines a Barcelona

A Goian fem la reforma integral de la seva cuina per a aconseguir crear un espai 100% a mesura i amb els millors acabats. Sabem que la cuina és el cor de la llar, on es couen els millors sopars i històries familiars.

Funcionalitat, practicitat, comoditat i bellesa, són les paraules que han d’associar-se amb la teva cuina. Si no és així, passar temps en la cuina, pot convertir-se en un malson. Si en pensar en la teva cuina no et vénen al capdavant aquestes paraules, ens necessites. A Goian som especialistes en reformes integrals i tot tipus d’obres. Aconseguirem una nova cuina adaptada a tu i a les teves necessitats: una cuina bonica i pràctica on voldràs fer les teves receptes preferides i passar molt de temps.

Cocina reformada

 

Tenim experiència en tota mena de cuines: Cuines de concepte obert, cuines independents, cuines petites, cuines en forma d’O, cuines amb illa, cuines amb barra americana i tots els conceptes que et puguis imaginar.

Actualment les cuines es caracteritzen per l’elegància, els acabats sobris i senzills, i una gran funcionalitat, però a Goian, ens agrada reflectir la teva personalitat i estil en cada racó de la llar. Així fem que cada cuina sigui única i especial.

A Goian ens encarreguem de tot el necessari per a la seva nova cuina:

 • Desmuntatge i retirada de mobiliari, placa de cocció, etc.
 • Picat i desenrunat sense causar danys gràcies a la nostra excel·lent mà d’obra
 • Llevar taulells i sòls existents
 • Preparació de les noves parets
 • Enrajolat nou
 • Pintura en els espais determinats
 • Instal·lacions de lampisteria electricitat: subministrament i col·locació de tots els elements inclosos els focus o plafons, desguassos, aixeteria
 • Muntatge dels nous mobles i placa de cocció
 • Complements: electrodomèstics, aigüera, aixetes, escalfador i més.

Comptem amb un equip de 40 professionals del sector amb molts anys d’experiències en tota mena de reformes que faran de la seva cuina un lloc únic. A Goian complim els terminis de lliurament, perquè puguis començar a gaudir de la teva cuina reformada al més aviat possible.

 

Què tenim en compte per a reformar una cuina?

Sabem que la decisió de reformar la cuina requereix molta meditació i més per primera vegada pot no ser tasca fàcil, a vegades espanta i requereix de decisions importants com triar la il·luminació adequada i els punts de llum, decidir si es vol o no fals sostre, els mobles més funcionals, quina placa de cocció triar o la decoració que més s’ajusti a la nostra personalitat, però tingues en compte que, per a *Goian no és la nostra primera vegada i podem aconsellar-te sempre des de l’experiència de tots els nostres professionals. 

 1. La distribució de la cuina: analitzem l’espai i veiem amb quina forma de cuina optimitzem més l’espai: cuina oberta, cuina en O, cuina en L, cuina amb illa, cuina amb península, etc.
 2. Sòls i parets bonics però funcionals: hi ha una gran varietat de materials per a sòls i revestiments de parets en el mercat. L’ideal són els de llarga durabilitat i amb propietats antilliscants ja que la cuina és un lloc propens al fet que caiguin gotes d’aigua o fins i tot d’oli i volem evitar accidents. També és important que siguin còmodes a l’hora de la neteja. Si decideixes no *alicatar les parets, ni posar pedra natural, usarem pintura resistent a líquids o paper pintat apte.
 3. Materials de qualitat: la nostra prioritat és aconseguir una cuina amb estil i personalitat però sense oblidar la practicitat ja que una cuina és un lloc molt utilitzat i ha de ser resistent perquè duri molts anys. Han de suportar cops tant el mobiliari com en la placa de cocció. A Goian treballem sempre amb la millor qualitat en els tons i acabats que més t’agradin.
 4. Obtenir la millor il·luminació possible: sempre que hi hagi l’opció, potenciarem la llum natural no tapant les finestres i posant estors per a mantenir la privacitat. Si la cuina no disposa de massa llum o fins i tot de cap punt de llum natural, crearem de manera artificial la millor il·luminació perquè puguis cuinar a gust. Il·luminarem bé les zones principals de treball col·locant leds de baix consum en punts estratègics com sota els armaris i baldes.
 5. Acabats personalitzats: els colors del mobiliari, sòls, parets, tiradors, aixetes, electrodomèstics, i cada detall de la cuina seran el resultat de la combinació de tots els teus gustos i desitjos que farà el dissenyador d’interiors.

 

Estàs pensant a reformar la teva cuina però no saps per on començar?

A Goian t’indiquem els primers passos i t’acompanyem fins a l’últim.

Els nostres experts avaluaran el teu espai, les teves necessitats i les dels teus convivents, el teu estil i gust i t’assessoraran en tot moment sempre pensant en el millor i el més per a vosaltres. El servei gratuït de disseny d’interiors i interiorisme aconseguirà que la teva reforma de cuina marqui un abans i un després en la teva vida i llar.

Reformar la teva casa, pis o simplement la teva cuina mai havia estat tan fàcil com amb Goian.

Volem que et sentis acompanyat en tot moment i quedis satisfet amb el resultat de la reforma però també amb el servei d’atenció al client que pretenem que sigui tan excel·lent com els nostres acabats, perquè sabem que un client amb una bona experiència completa, és la nostra millor publicitat. A més, per a nosaltres és molt important sentir-nos orgullosos de les nostres obres, dels nostres acabats d’alta qualitat i de la nostra relació amb cada client.

Ens avalen una gran quantitat de clients satisfets ja que portem 20 anys sent líders de disseny i reformes de cuina en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.

Demana’ns ja el teu pressupost de reforma sense compromís i tota la informació que necessitis perquè nosaltres ens encarreguem de fer els teus somnis i els dels teus realitat.