Rehabilitació i restauració de façanes

Goian / Rehabilitació i restauració de façanes a Barcelona

A Goian som experts en rehabilitació i restauració de tota mena de façanes i edificis (blocs de pis, cases, fàbriques, botigues, edificis públics, museus, edificis històrics i emblemàtics, etc.). La façana és la primera impressió sobre un habitatge i per això a Goian sabem que el disseny és important, però també la seguretat d’aquesta, ja que també el nostre equip de professionals i experts restauren i reforcen tots els elements perquè compleixin la normativa ITE però també per a garantir el que més ens agrada: la seguretat de tots els nostres clients.

Per què triar a Goian per a la restauració de la seva façana?

Comptem amb més de 20 anys sent líders en el sector de les rehabilitacions de façana a Barcelona i moltes comunitats de veïns ja han confiat en nosaltres per a millorar la façana del seu bloc de pisos.

Oferim un servei 100% personalitzat per a cada comunitat i els seus habitants, adaptant-nos al seu pressupost i necessitats de l’edifici. A més el nostre servei d’atenció al client està disponible sempre per a oferir-vos la millor atenció davant qualsevol dubte o canvi.

Ens caracteritza la nostra manera professional de treballar, causant les mínimes molèsties als veïns durant el nostre temps d’obra. A més els nostres acabats són sempre de la millor qualitat per a garantir la seva durabilitat i la seva eficiència energètica.

Som experts en pintura d’exterior per a renovar la imatge de la façana, però també en revestiments per a solucionar problemes d’humitats o tèrmics i acabar amb l’envelliment del material que recobreix l’edifici.

El nostre segell de qualitat inclou complir amb normatives de seguretat i la legislació vigent d’urbanisme, per això ens encarreguem de reparar volades que podrien ser molt perillosos tant per als veïns com per als vianants que transiten el carrer, i també assegurem els cants de balcons o jardineres sortints amb cants de forjat per a evitar també possibles despreniments.

Sempre comptem amb els millors materials i els més segurs, a més els nostres arquitectes i enginyers elaboraran el projecte idoni per a vosaltres per a així fer un treball efectiu i sobretot, segur.

Com fem la rehabilitació de façanes?

Les rehabilitacions de façana solen fer-se cada 20 anys o sempre que hagin problemes estructurals que puguin causar destrosses o no compleixin la normativa.

A Goian ens agrada evitar sobrecostos i la transparència és la nostra filosofia, per això el primer pas serà conèixer als veïns i els nostres tècnics revisaran l’edifici al complet tenint en compte la normativa de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia (IDAE), encarregat de redactar les regulacions sobre edificació.

En aquest moment, determinarem si fa falta un simple canvi estètic o una rehabilitació integral de la façana. Us passarem un pressupost ajustat a les necessitats del treball a realitzar i una vegada aprovat, procedirem a fer els canvis.

Muntarem bastides i operarem de manera eficaç complint els temps establerts per a causar el menor contratemps per als veïns.

En resum, ens centrem en aquests punts quan fem una rehabilitació de façanes:

Analitzar les necessitats de l’edifici i adaptar-les a la normativa legal.

Triar els materials òptims per a complir els objectius i garantir una millora en el consum energètic.

Realitzar la rehabilitació de façana dins dels terminis.

Gaudir de la nova imatge de l’edifici i causar primeres impressions excel·lents.

Ens avalen una gran quantitat de clients satisfets ja que portem 20 anys sent líders de reformes de cuina en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes. Si vols que el teu edifici llueixi una imatge diferent i millorada, demana’ns el teu pressupost personalitzat i compta amb l’excel·lència del treball de *Goian per a la rehabilitació de la teva façana.