Reformes de banys a Barcelona

Goian / Reformes de banys a Barcelona

A Goian fem la reforma integral del seu bany amb la millor qualitat-preu del mercat. Després de manar la teva sol·licitud de pressupost sense compromís, els nostres professionals t’assessoraran i donaran alguns trucs per a aconseguir un bany a la teva mesura i que cobreixi les teves necessitats.

Normalment tenim moltes ganes de reformar altres racons de la casa com poden ser reformar la cuina, reformar el saló, reformar les habitacions o fins i tot reformar la terrassa o reformar el jardí, però algunes vegades oblidem el nostre espai íntim: el bany. I és que és un lloc on has de sentir-te a gust i còmode ja que els teus dies comencen i acaben aquí. 

A Goian ens encarreguem de tot el necessari per al seu nou bany:

 • Desmuntatge i retirada dels anteriors mobles i elements de bany com: vàter, dutxa, banyera, bidet, aixeteries, etc.
 • Picat i desenrunat precís i el més important: sense danyar estructures
 • Llevar taulells i sòls existents causant les mínimes molèsties
 • Preparació de les noves parets
 • Enrajolat nou amb els acabats, formes i colors que desitgis
 • Pintura en cas que així es triï en els espais determinats, poden ser mitja paret, paret sencera, sostre, etc.
 • Instal·lacions d’electricitat: subministrament i col·locació de tots els elements inclosos els focus o plafons sempre amb elements de qualitat per a garantir la vostra seguretat
 • Instal·lacions de lampisteria: col·locar desguassos nous en cas de fer un bany de zero o haver canviat la distribució, instal·lar canonades i aixetes evitant els degotejos, etc.
 • Muntatge dels nous mobles i dels elements del bany: vàter o wc, banyera o plat de dutxa dutxa o fins i tot ambdues, pica, *bidet, mampares, etc.
 • Complements i decoració: penjar quadres, miralls, i tot el que se us ocorri i us agradi al costat dels nostres interioristes.

Què tenim en compte a l’hora de reformar un bany?

Hi ha diversos aspectes a tenir en compte abans de reformar un bany:

 • L’espai del qual disposem: normalment els banys solen ser les estades més petites de la casa i hem de treure-li el màxim partit possible i optimitzar la distribució per a donar sensació d’amplitud sense perdre mai la comoditat
 • Els punts de llum: si el bany disposa d’una entrada de llum natural com pot ser una finestra o una claraboia, hem d’impedir que cap element la tapi ja que és un punt extra que aporta molta calidesa i valor. En cas de no disposar de llum natural, crearem una llum ambiental a força de col·locar leds i llums en els llocs estratègics per a optimitzar la il·luminació i crear el mínim d’ombres.
 • Les instal·lacions elèctriques i de lampisteria: han de ser de la millor qualitat i ha de revisar-les si ja existeixen o fer-les de nou una persona certificada com amb la que comptem a Goian. Els banys són llocs sensibles a causa de la humitat que provoquem en dutxar-nos i una instal·lació sense garanties causaria problemes ràpidament com podrien ser goteres o curtcircuits.
 • El sòl i les parets: heu de decidir si opteu per sòl enrajolat o paviment continu. En els banys els paviments continus són una molt bona solució per la seva sensació d’amplitud i molts altres beneficis que us expliquem en aquest article. Quant a les parets el més comuna és acatar-les senceres o mitjanes però en alguns estils de moda es deixen les parets pintades d’una pintura evidentment impermeable.
 • Sostre fals: és una opció molt habitual per a cuines i banys.
 • Plat de dutxa o banyera: aquí els nostres professionals li aconsellessin i donaran la seva opinió depenent de la grandària del seu bany i de les seves necessitats: les dutxes són garantia de comoditat i mobilitat però les banyeres et permeten tenir un mini spa a casa per als dies en què necessites relaxar-te. Sempre que l’espai ho permeti, nosaltres recomanem disposar de les dues per a combinar la practicitat amb el relax.
 • Mobiliari: dependrà de la quantitat de magatzematge que necessitis. No serà el mateix tenir un sol bany a casa, que tenir diversos on poder distribuir tots els objectes per a emmagatzemar. A més han de ser de materials de qualitat i resistents ja que, com hem dit abans, els banys són un lloc humit i podrien podrir-se.
 • Finalment és important esmentar que som instal·ladors de confiança de Geberit: solucions per a banys de la millor qualitat que existeixen, perquè mai hagis de preocupar-te. Són productors de sanitaris, polsadors, cisternes, aixeteria, banyeres, plats de dutxa, mobiliari i materials per a les instal·lacions del lavabo per a assegurar uns acabats perfectes.

 

Estàs pensant a reformar el teu bany però no saps per on començar?

A Goian t’indiquem els primers passos i t’acompanyem fins a l’últim. Els nostres dissenyadors d’interiors i interioristes amb una gran trajectòria professional, t’assessoraran i t’ajudaran a definir què vols aconseguir sense cap mena de cost addicional. Moltes vegades el més difícil és decidir què prefereixes ja que no es té clar. A Goian analitzem les teves necessitats i les dels teus convivents o família, també veiem l’espai i les possibilitats de millora que té, finalment, ho dissenyem tot al teu gust. Necessitats + espai disponible + gustos i preferències són la combinació ideal per a aconseguir el bany perfecte.

Ens avalen una gran quantitat de clients satisfets ja que portem 20 anys sent líders de reformes de cuina en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.

Demana’ns ja el teu pressupost sense compromís perquè nosaltres ens encarreguem de fer els teus somnis i els dels teus realitat.