Disseny d’interiors

Goian / Empresa de disseny d’interiors a Barcelona

A Goian no sols som una empresa de reformes, comptem amb un equip de professionals en disseny d’interiors. Aquest equip professional d’interioristes a Barcelona, es farà càrrec de realitzar un estudi d’interiorisme complet.

Diseñadores de interiores en barcelona

Com ho fem?

 1. Els nostres dissenyadors d’interiors altament qualificats i decoradors amb un gran portfoli visiten el teu immoble per a analitzar tot el seu potencial i veuen les necessitats de l’espai.
 2. Prenem totes les mesures necessàries: saló, cuina, bany, habitacions, locals comercials, etc.
 3. Iniciem la fase de creació a partir dels teus gustos, les teves preferències i les teves necessitats.
 4. Et presentem un projecte de disseny que servei el màxim potencial a la teva propietat perquè s’adapti completament a tu i a la teva vida.
 5. Elecció dels materials, mobiliari i decoració adaptats a les teves expectatives i necessitats.
 6. Els interioristes et lliuren el pressupost amb tots els materials i productes detallats.
 7. Una vegada aprovat el pressupost, es comencen a fer els canvis acordats.
 8. Finalment t’oferim clau en mà, tot supervisat per a assegurar-nos que està llest per a ser habitat.

Per què triar a Goian?

Cada projecte és desenvolupat pel dissenyador d’interiors amb gran passió i dedicació personalitzada per a cada client. Cada client rep sempre un tracte especial i únic, el desenvolupament del pressupost va acompanyat d’un assessorament tècnic i professional per a aconseguir un final de somni. Fins i tot si necessites una reforma integral, el nostre servei és sempre clau en mà.

Destaquem pel nostre assessorament excel·lent d’interiorisme a Barcelona.

Els nostres interioristes, decoradors i dissenyadors d’interiors són experts en distribució d’espais, selecció de materials d’alta qualitat segons necessitats, instal·lacions certificades, resultats confortables, solucions tècniques, aplicacions cromàtiques, idoneïtat de selecció de materials per a aïllants tèrmics i acústics, racionalització de consums de sistemes de calefacció, ACS i aire condicionat, entre altres. També ens enfoquem a l’estil que més s’adapta a tu: modern, estil contemporani, estil industrial, estil nostalgic country, estil nòrdic, però sempre funcionals per al seu gaudi.

Tot això resultat d’una pluja d’idees (Brain Storming) entre dissenyador i clients, ja que és molt important conèixer estils de vida, necessitats, gustos, preferències, hàbits de vida, entorn familiar…. Tot això per a perfilar el projecte idoni i emmotllar-nos al producte final perfecte i personalitzat… Sempre tenint en compte que no tots som iguals.

A més ens caracteritza la comunicació constant amb el client. El dissenyador serà també l’encarregat de fer el seguiment de l’obra i podeu comentar qualsevol aspecte de la reforma en tot moment. Pel que estareu acompanyats des de la seva entrada fins al lliurament de claus per la mateixa persona que ja us coneixerà a vosaltres i al projecte.

Goian som una empresa de reformes que compta amb un equip de professionals amb llarga experiència capaços de realitzar qualsevol tipus d’obra, de realitzar reformes integrals de pisos, així com a reformes parcials o totals d’habitatges i locals.

A més, Goian també és una empresa que compta amb un equip de professionals en disseny d’interiors, que es faran càrrec de realitzar un estudi de l’espai a dissenyar i les necessitats del client.

Contractar un dissenyador a l’hora de realitzar una reforma té els seus avantatges, aquestes són algunes d’elles:

 • Primer que res es tracta d’un expert personalitzat que et va mostrar la seva visió professional i les diferents possibilitats que pot oferir-te cadascun dels espais que vols formar.
 • El treball d’aquest professional va des de treballar en plans quan comença el projecte arquitectònic, fins a la reforma de projectes ja finalitzats.
 • T’ajudarà a estalviar en temps i diners, ja que les principals decisions es prenen abans d’iniciar l’obra. Es decideix amb anterioritat l’estil de disseny que es vol, després es fa la distribució espacial, per a passar a la representació gràfica dels resultats finals.
 • Els decoradors són experts en els detalls, és a dir que capten fins al més últim detall. Per això, s’asseguren que l’execució del projecte i sobretot els acabats siguin els esperats.

Com bé sabem, la millor opció per a dur a terme un projecte d’interiorisme és que vagi de la mà d’una empresa de reformes amb experiència en projectes integrals com Goian, que disposa dels millors dissenyadors d’interiors a Barcelona

Com decorar una habitació per a adolescents?

Com decorar una habitació per a adolescents?

L'adolescència és un període complicat en la vida de totes les persones. El millor que pots fer és ajudar-lo al fet que se senti bé a casa. És molt important que els seus canvis es vegin acompanyats d'una habitació adaptada a ells en la qual puguin refugiar-se. Així,...

Les cases més curioses del món

Les cases més curioses del món

A Goian som experts en construcció d'obra nova, avui us portem les cases més rares i curioses del món per si us inspirem a ser creatius per a la vostra pròxima casa d'obra nova o per si simplement sou uns curiosos com nosaltres. Casa Skatepark: PAS House És una...

Com tenir una decoració sostenible en la llar?

Com tenir una decoració sostenible en la llar?

La decoració sostenible fa referència a l'ús de materials i objectes que segueixen els principis d'equilibri entre el factor econòmic, social i ecològic. En altres paraules, es tracta d'una decoració que utilitza productes i materials reciclats i naturals que causen...

Aquest servei de disseny d’interiors de projectes ofert per Goian Reformes i Interiors no li suposa cap sobrecost al nostre client, de manera que se sent plenament assessorat, comprès i satisfet d’un treball ben realitzat.

Entre tots els nostres serveis, també som especialistes en reformes per zones: reformes de cuina, reformes de bany, reformes de façana i tot el que desitgis. Sempre tenint en compte els teus gustos i necessitats.

Els nostres dissenys d’interiors són únics, com els nostres clients.

El disseny d’interiors és la personalitat d’un habitatge i els que l’habiten ja que reflecteixen com d’elegants, moderns o bohemis són.

A Goian complim dels terminis de lliurament, reduint d’aquesta manera les molèsties i accelerem la teva entrada en la teva nova llar o negoci.

Ens avalen una gran quantitat de clients satisfets ja que portem 20 anys sent líders de reformes en tota la província de Barcelona. I a vegades hem ampliat la nostra àrea de treball per a altres províncies (Tarragona, Lleida i Girona) o fins i tot altres comunitats autònomes.

Sabem que és imprescindible la professionalitat dels decoradors d’interiors i interioristes per a oferir un servei integral que tingui en compte les necessitats del client, les tendències en disseny d’interior (estil industrial, estil nòrdic, etc.) i les millors solucions constructives per a assegurar una reforma integral de qualitat.

Som molt exigents a l’hora de crear qualsevol projecte d’interiorisme: només ens conformem amb l’excel·lència.

Solucions d’interiorisme úniques per al client en cada projecte

En tots i cadascun dels projectes d’interiorisme i disseny d’interiors, tenim en compte sempre les necessitats i el gust dels nostres clients i ens diferenciem de la competència perquè sempre obtenim l’excel·lència.

Treballem la decoració interior d’habitatges, oficines i locals comercials.

En les diferents reformes integrals d’habitatges que hem realitzat al costat dels nostres interioristes, que podeu trobar en en el blog, es pot veure com aconseguim que cada projecte sigui únic i amb un estil totalment diferent, des de la reforma integral d’un habitatge, a un local comercial, a una oficina, a un hotel… cada reforma és al gust de cada client.

Acompanyem als nostres clients perquè trobin el seu propi estil i gustos, ja que la majoria de vegades no el tenen clar abans de contactar-nos amb les seves necessitats.

Els nostres dissenys són innovadors, creatius, amb estil però el més important: són creats especialment per a tu.

Creem un espai totalment personalitzat i útil. És la combinació perfecta que els porta a ser excel·lents i de qualitat.

decoradores y diseñadores de interiores

Estàs pensant a redissenyar la teva casa o negoci però no saps per on començar?

A Goian t’indiquem els primers passos i t’acompanyem fins a l’últim.

Per tot això, Goian és l’empresa d’interiorisme i reformes integrals líder a Barcelona des de fa 20 anys. El nostre objectiu és generar experiències que mai oblidaràs. Volem que cada vegada que un dels nostres clients entre a la seva casa o negoci senti que el que té és exactament el que volia.

Demana’ns ja el teu pressupost sense compromís perquè nosaltres ens encarreguem de fer els teus somnis i els dels teus realitat.