Si la teva llar té o amerita una escala i necessites reformar aquesta secció de la casa, llavors la següent informació és especialment per a tu. Aquí, en comptes d’una, podràs gaudir d’una selecció amb 5 grandioses alternatives amb idees d’escales perquè elles es distingeixin de les comunes i les que sols veure per on vius.

Triar 5 de les millors no ha estat molt fàcil, però després d’un temps buscant per diversos costats hem donat amb els models que val la pena tirar-los un ull de dalt cap avall. Comencem sensem ás temps que perdre!

 

Les millors alternatives d’escales per a l’interior d’una casa

  • Escala multifuncional

Escalera multifuncional

És una excel·lent opció tant per a aprofitar tot l’espai com per a servir de decoració. Com el seu nom l’indica, es tracta d’una escala que permet situar gaveteros en la seva part inferior per a guardar o emmagatzemar tot tipus de coses com a llibres i també objectes decoratius. Comunament se sol utilitzar una escala no rodona o ondulada per a facilitar el treball. Aquí pots jugar amb un estil rústico o una cosa elegant, perquè qualsevol d’aquestes alternatives va molt bé encara tenint seccions per a inserir objectes en la seva part inferior.

  • Escala ondulada

Escalera ondulada

Una escala ondulada, a més de ser atractiva i elegant la majoria de les vegades, también ajuda a maximitzar l’espai quan les dimensions són reduïdes. Aquí pots decantar-te pel metall i la fusta, la fusta per als graons i el metall per als barandales i altres detalls. Si vols una opció que s’adapti a l’espai, aquesta ha de ser una molt bona elecció.

  • Amb esglaons flotants i amb (o sense) barandal elegant

Escalera flotante

La fusta i el metall també s’uneixen per a crear una mescla de distinció a simple vista. En aquest cas podem optar per una escala amb esglaons flotants (ja sigui de forma ondular, circular o una altra) en fusta i per un barandal de metall amb barres fines en cada graó.

  • Escala amb barandales de cristall i dividida en dues seccions

|Escaleras de metal y con varandas de cristal

El metall i el cristall s’uneixen en tota l’escala per a crear una secció exclusiva i que combini amb parets blanques i objectes decoratius en negre. Si a la teva casa el blanc i el negre són els colors principals, llavors el metall pot ajudar que l’escala que destaqui i generi un aspecte agradable amb lavista . En aquest cas, l’escala pot dividir-se en dues seccions perquè no sigui totalment recta.

  • Escala circular o caragol i minimalista

Escalera circular

I acabem el top 5 amb un model que tampoc passa de moda si s’aprofita al màxim l’estàndard de “minimalista”. Amb menys detalls i amb un aspecte més clàssic es pot aconseguir un aspecte 100% atractiu. No importa el color amb la condició que sigui circular, però això sí, clar que has de tenir en compte la paleta de colors utilitzats a la teva casa. Si les anteriors no t’han agradat, llavors l’escala circular si que captivarà la teva vista.

Cuál és el teu tipus d’escala favorita? Tens un altre model en la teva ment o algun dubte per compartir?