Quan ens disposem a buscar ofertes per a trobar la casa dels nostres somnis, veiem com apareixen milers d’opcions, unes per elevades quantitats de diners, unes altres que s’ajusten al nostre pressupost però no omplen les nostres expectatives, i en segon pla, deixem als pisos de segona mà i amb el pitjor aspecte, encara que sabem que són més econòmics. Això pot succeir-li a qualsevol, és lògic optar pel millor en primer lloc, però, t’has posat a pensar tots els avantatges que tindria comprar un pis de segona mà? Per si aquesta incògnita no ha passat per la teva ment, a continuació t’ajudarem a conèixer-les.

Comprar una casa que s’adapti a tot el que tenim pensat és una tasca difícil per a tots, per la qual cosa sempre és recomanable adquirir un pis de segona mà per a reformar-lo en tots els aspectes. Aquí nomenem els avantatges d’optar per aquesta alternativa.

El primer i el més important, un preu menor per a major inversió

Comprar un pis més econòmic resulta una grandiosa inversió a curt, mitjà i llarg termini. En els últims anys, aquesta tendència ha anat en creixement per part de milers de persones i compradors constants, ja que surt millor en termes de qualitat-economia reformar un habitatge que comprar una a estrenar.


La reformaràs al teu gust

La teva casa és el teu palau, i per tant, has de gaudir-lo mentre el reformes. Deixa que exploti l’espurna de creativitat de la teva ment i dissenya el teu habitatge d’acord als teus gustos i necessitats. Aquí tens l’oportunitat de sorprendre’t a tu, als teus familiars i amics. Com es tracta d’una reforma integral, pots distribuir els espais a la teva conveniència, la qual cosa li suma un punt important al moment de comprar un pis.


Pots tenir un pis amb millor ubicació que un nou

Els habitatges de segona mà solen estar en ubicacions més cèntriques i menys allunyades del bon transport i els serveis públics. Amb això tampoc es vol dir que no trobaràs un pis allunyat de la ciutat (si és que t’agrada la idea), però tot es basa en les teves necessitats.


Podràs col·laborar amb la naturalesa

A l’ésser un pis renovat totalment, pots utilitzar materials que siguin amigables amb la reducció d’electricitat i aigua. A més, aquests materials sostenibles i aïllants es poden integrar en diversos llocs de la casa, així comptaràs amb l’últim en tecnologia que ajuda al planeta.


Es reduiran els impostos

Els impostos són calculats sobre el cost de l’immoble, més no sobre el valor de l’escriptura. Gràcies a això, es disminuiran les despeses en els impostos, perquè els pisos de segona mà es regeixen per l’Impost sobre Transicions Patrimonials (ITP), que se situa entre el 6% i el 10% del preu emmarcat en l’escriptura.

En comptes d’una, aquí tens cinc raons perquè triïs un pis de segona mà i el reformis de dalt cap avall. Ara comenta’ns les teves idees, què tens pensat fer-li al teu pis?