El microciment és un material cementós per a paviments i revestiments que brinda al client una gamma il·limitada de dissenys i colors per a personalitzar l’estada en la qual s’aplica. Actualment, ho utilitzem molt en les nostres reformes pel seu acabat i característiques.

El microciment és un material que es pot aplicar sobre diferents superfícies i una vegada aplicat i segellat crea un espai molt especial. Estem aplicant aquest material en tot tipus d’espais tant particulars com professionals, des de botigues de moda, perruqueries, llibreria, mobiliari, etc…. fins a despatxos i oficines. Una altra de les aplicacions més habituals és en habitatges particulars, en paviments de tota la casa així com en les parets dels banys i les cuines. En Goian portem molts anys aplicant aquests materials i tenim professionals propis que estan formats pels fabricants.

pavimento continuo

L’aplicació del microcemento sobre ceràmica directament, simplifica l’execució de l’obra en l’estada, així com el seu cost final, ja que s’evita la retirada de racholas de les parets i repicat del morter i el seu conseqüent runa, evitant sorolls i pols en l’habitatge.

Una dels avantatges del mirocemento és que podem donar-li el color que vulgui el client dins d’una gamma extensa que ofereixen els fabricants i per tot això és un material cada vegada més demandat, especialment per gent jove que busca nous materials i textures per als seus habitatges.

pandomo

Un dels motius pels quals aconsellem als nostres clients que triïn col·locar microcemento en els banys, és que no tendran juntes en les parets i asi evitessin els residus que queden adherits a aquestes.