Sempre hem d’esforçar-nos que cada espai de la nostra llar sigui únic i especial d’acord a l’estil que més ens agradi. Per això, a més del pis, la cuina, els banys i les altres seccions de l’habitatge, també hem de tenir en compte el disseny del sostre interior de la llar, perquè aquest pot brindar un acabat exclusiu i jugar a favor de la bona decoració des de la part superior de la casa.

Així doncs, si estàs pensant a canviar o remodelar el sostre interior de la teva casa, et convidem al fet que ens acompanyis perquè descobreixis 5 alternatives que faran ressaltar la decoració de qualsevol estada de la llar.

 

  • Sostres de fusta: sempre aporten un estil rústic a la decoració, fins i tot en dissenys moderns apegats a les noves tendències. A més de ser un material que no passa de moda, el pots usar en qualsevol espai de la teva casa, des de l’habitació, saló, menjador, fins al bany i cuina.

Techo de madera

  • Fals sostre de guix: pots transformar per complet tu saló o habitació gràcies a la versatilitat d’aquest tipus de material. Si prefereixes donar-li un major protagonisme a un espai de la teva casa, has de crear un disseny que regruix, però queda’t tranquil, perquè avui dia existeixen centenars d’alternatives. A nivell general, aquesta opció destaca per ser lleugera, tèrmicament aïllada i resistent al foc. En aquest sentit, el color blanc, com a principal, ajuda al fet que qualsevol part de la llar es vegi més atractiva i existeixi més sensació d’espai.

Techo de yeso

  • Tires LED, també funciona en el sostre: tires autoadhesives lluminoses que aporten un toc de color i il·luminació al sostre, principalment en blanc i amb detalls en un altre color. L’abundant il·luminació permet aconseguir un ambient més amè i estimulant. Si ets dels quals t’agrada veure brillar l’espai on et trobes, aquesta és una bona opció i que es pot situar, tant a les cantonades, com en la part central (acompanyada d’un requadre, per exemple).

Techo LED

  • La fibra de vidre per als sostres falsos: aquest tipus de material millora el reflex i la difusió de la llum. D’altra banda, cal destacar que absorbeix i atenua el so, la qual cosa fa que l’ambient sigui molt més silenciós. A més, per la seva fina i delicada textura, complementa qualsevol decoració.

Techo con fibra de vidrio

  • Sostres modulars: són diverses les possibilitats que tenim per a la decoració de sostres modulars, ja que en el mercat es troba diferents materials amb els quals poden ser dissenyats com el metall, la fusta, la fibra, etc. Igualment, amb l’estètica que aporta a l’espai pots ocultar les instal·lacions elèctriques i de lampisteria sense molt de problema.

Techos modulares

Quina és la teva opció favorit per al sostre interior de la teva llar?