A vegades necessitem acostar la naturalesa a la nostra llar, i més si vivim lluny de la muntanya i volem sentir-la amb nosaltres. Us donarem diferents idees per a decorar amb plantes i alleujar una mica l’enyorança al camp.

Zones petites

Kokedama: són plantes petites d’origen japonès que creixen en una bola de terra amb molsa pel que no requereixen tests.

jardi interior

Terraris: Són recipients transparents de múltiples formes i dissenys que permeten que els entri llum a les plantes. No fa falta que compris un especial, pots fer-ho amb ampolles de cristall que ja no usis, o gots i copes.

plantes interior

Cistells de flors: ideals per a donar-los un toc de vida i color a qualsevol racó de la casa. Pots assecar les flors perquè et durin molt temps.

plantes interior deco

Plantes aromàtiques: en petits recipients són ideals per a la cuina i així tenir-les a mà per a fer plats exquisits.plantes interiors

Zones grans:

Jardí vertical: fàcil d’aconseguir amb gelosies o estructures reciclades com a palets ancorats a la paret o finestres antigues. En un altre post t’expliquem tots els tipus de jardí en tendència.

plantes d'interior

Selva: a partir de molts tests en un racó mort com pot ser una cantonada, el final d’un passadís o el buit de sota les escales, pots crear una mini selva amb tot tipus de vegetació.

plantes d'interior

La vegetació li dóna un toc viu i especial a la nostra llar i el fa acollidor. Tingues-les sempre en bon estat, però si la cura de plantes no és el teu, existeixen molts tipus que requereixen menys afecte com per exemple els cactus. Si els cactus continuen sent massa per a tu, tranquils, hi ha en el mercat una àmplia oferta de plantes artificials que semblen reals i poden complir la funció estètica que desitgem.

Si disposes d’un gran jardí o una terrassa, pots comptar amb l’assessorament d’un paisatgista per a ajudar-te.