No importa si ets un amant o afeccionat empedreït dels cotxes de tota mena i et preocupes per pensar que la teva llar no pot estar decorat amb algun objecte d’aquest tema, perquè a continuació et vam mostrar diversos exemples que et donaran una idea sobre com dissenyar l’interior de la teva casa amb el toc rústic i atractiu de l’àrea automotor.

El luxós entra en acció per a convertir-se en l’element principal en la decoració d’interiors. Així que estàs pensant a incloure algun tipus d’objecte relacionat amb els cotxes, pots guiar-te per qualsevol d’aquestes idees top i amb molta creativitat.
  • Quan no pots treure un cotxe, el millor és utilitzar-lo en la decoració de la sala d’estar

Coche en apartamento de Miami

L’exemple que veus a continuació serà el més *top que gaudiràs en el dia d’avui, perquè es tracta d’un autèntic animal de quatre rodes. El *Pagani *Zonda R és un cotxe de més d’un milió d’euros que en comptes d’estar rugint pels carrers, compleix la funció de servir com l’element més atractiu de la sala d’estar d’un edifici de Miami. La seva posició horitzontal ho fa veure com un cotxe de pel·lícula i el seu elegant disseny contrasta amb l’altra decoració de la sala. Heus aquí el luxe en la seva màxima expressió.

  • Tens un sostre d’un cotxe que ja no serveix? Utilitza-ho com a taula!

Techo de coche como base para mesa

Si vols una taula amb el toc rústic dels vehicles i no tens alguna idea aparent, pots optar per utilitzar el sostre vell d’un cotxe. Amb només netejar-ho (en tal caso posar-li una mica de pintura) pots situar-ho en la part central o en una cantonada de la sala d’estar, això per a col·locar objectes decoratius que vagin una mica amb la temàtica.

  • Rellotges amb parts circulars del cotxe, un altre imprescindible

Reloj con rin de coche

Perquè mai perdem de vista l’hora, podem utilitzar un rin, un pistó, una cadena al costat del seu pinyó i més parts del cotxe per a crear un rellotge que pot situar-se damunt d’una porta o en un lloc visible i que aportació un toc decoratiu rústic.

  • El motor complet com a taula pot ser el que mancada per al toc de passió pels cotxes

Motor como base para mesa

Segur que l’exemple presentat en qüestió t’obrirà la ment sobre com reutilitzar el vell motor a benefici de la decoració de la teva llar. Amb una neteja profunda i una mica d’esprai, pots crear una base per a una taula amb un llibre, un objecte decoratiu al·lusiu als cotxes (com un vehicle clàssic a menor escala), entre altres coses.

  • Pneumàtics, la qual cosa no podia faltar

Neumáticos decorativos en el hogar

Els pneumàtics són part essencial perquè el cotxe de desplaci per la ciutat. No obstant això, si ja vas comprar pneumàtics nous i penses a tirar els vells a les escombraries, el millor que pots fer és reutilitzar-los per a un munt de coses: taula, seients, per a col·locar plantes, etcètera.

Amb tot això, quin creus que serà la idea a la qual més li trauràs profit per a la decoració de la teva llar? Recorda que si tens algun dubte pots deixar-nos-la en la secció respectiva.