Més enllà de la forma, color de les parets i objectes decoratius que té una piscina, una de les coses que més està guanyant notorietat és el fons i els colors o patrons que se solen utilitzar per a ell.

Dins de totes les opcions disponibles, el fons fosc és una de les alternatives que contínua com una de les tendències més utilitzades per una raó molt particular que veuràs a continuació. Així que no perdem més temps i anem amb cada detall sobre aquest tema.

Per què el fons fosc és tendència per a les piscines

Contrastant diverses opinions de col·legues i clients, hem arribat a la conclusió que el fons fosc segueix com a tendència perquè ressalta el natural i s’assembla al fons dels oceans i fins a llacunes. En aquest sentit, el que es busca és un aspecte més natural, que tracti d’igualar-se al vist en el mar, on el fons no és tan apreciable.

Aquí, precisament aquí és on recau la rellevància d’aquesta tendència. Gràcies a l’aspecte fosc, és difícil veure el fons de la piscina i això genera una sensació de que és més profunda i fins més elegant. Què et sembla?

Ejemplo de piscina con fondo oscuro

Els millors colors foscos per a utilitzar de fons en una piscina

Això sí, a pesar que es fa referència als tons foscos, no tots els colors amb aquest ponderatiu són recomanats per a una piscina. Aquí el més recomanable és optar per les següents opcions:

  • En negre (òbviament): sabem que està de més col·locar al negre, però es tracta de la principal opció que no tots tenen en compte al moment de posar el pis per a la piscina.
  • Blau fosc: el to blau més fosc que estigui disponible és el que hauràs de tenir com a segona opció que pots implementar si no vols que el fons sigui 100% fosc i fins a terrorífic per als visitants i nens.

Sabent tot això, per què estil o tendència et decantaràs per a la piscina de la teva llar o hotel? Prefereixes l’estil clàssic amb taulells blancs i tons visibles o optes per un fons totalment fosc?