A Goian som experts en construcció d’obra nova, avui us portem les cases més rares i curioses del món per si us inspirem a ser creatius per a la vostra pròxima casa d’obra nova o per si simplement sou uns curiosos com nosaltres.

Casa Skatepark: PAS House

És una residència privada a Malibu, Califòrnia. Projecte de Pierre Andre Senizergues (PAS), ex campió del Món de Skate i fundador de la marca Etnies.

Casa Do Pendo

Una casa integrada amb la naturalesa a Braga, Portugal, que va aprofitar el material que l’entorn proporcionava: una enorme roca. La casa pedra està inspirada en la mítica sèrie de dibuixos Els Picapedra.

La Casa Església

Una genial manera de donar-li una nova vida a un lloc emblemàtic i molt original. L’estudi de Zecc Arquitectes ha transformat aquesta meravella d’església antiga en una moderna llar amb personalitat en Utrech, Països Baixos.

Residència Wilkinson

Un altre clar exemple d’integració perfecta amb la naturalesa i l’entorn. En aquest cas, tenim la casa arbre millor integrada orgànicament que existeix ja que es fundi amb el paisatge aconseguint tranquil·litat i vitalitat. És un projecte de Robert Harvey Oshatz situada a Oregon, els EUA

Casa Cargol de mar

Trobem aquesta espectacular casa feta d’elements reciclats i formigó en Illa Dones, Mèxic de l’arquitecte Javier Senosiain. A més de representar el lloc paradisíac on es troba, es caracteritza per no tenir cap cantonada en tota l’edificació, per la qual cosa tots els mobles i elements han estat especialment creats a mesura per a aquesta magnifica casa costenya.