L’habitació és un lloc sagrat i privat on arribem cada dia després d’un dia ple d’estrès. Per tant, sempre recomanem que està secció de la llar compleixi certs requisits perquè les bones vibres i el toc d’ordre mai faltin en la teva estada personal.

Per a anar al que ens interessa sense tant embolic, mancant una, són diverses les coses que has d’evitar tenir prop de tu a la teva habitació si vols que el teu cos t’ho agraeixi durant cada matí. Cada objecte o element pot entorpir les teves nits desue ño i está en tu mateix modificar les teves hábitos per a beneficiar-te en el dia a dia.

Així que sense més que destacar, aquí tenim la llista negra amb les coses que no han d’estar prop de tu quan vagis a dormir.

El llistat amb els objectes i coses que no són recomanables tenir prop de tu quan dorms

  • Carregadors: s’ha demostrat que un carregador de mòbil pot provocar un camp electromagnètic que va fins als 90 centímetres, per la qual cosa si el tens prop de tu quan estàs dormint, el mateix pot crear problemes d’insomni i al cap.
  • Roba bruta: és millor crear una secció amb la roba bruta fos de l’habitació o prop d’ella. En realitat costa molt poc esforç físic i a canvi d’això la teva habitació no tindrà mala olor quan vagis a dormir.
  • Restes de menjar: a part de antihigiénico, causa un mal aspecte a la teva habitació (i més si deixes restes de menjar en el teu llit o en una taula pròxima al teu llit). Res de restes de pizza, pollastre o qualsevol altre aliment.
  • Gossos o gats: per a cuidar-te de pèls i moments incòmodes, sempre és millor deixar els gossos o gats fora del teu llit quan vagis a dormir. Això sí, que ni se’t vagin a pujar en el llit durant les hores nocturnes mentre tu estiguis dormit (et pots trobar una sorpresa).
  • Sorolls (per moltm ínimos que siguin): mentre més silenciós sigui un aire condicionat o un ventilador, millor que millor per al teu sueñ També has d’evitar els rellotges antics (de Tic-Tac) i tot el que pugui ocasionar soroll durant la nit.
  • Alguna llum d’un dispositiu: aquest punt deguérem col·locar-lo en primer lloc, però preferim deixar-lo per al final perquè es tracta d’una de les coses en les quals més hem de posar l’accent. S’ha comprovat a través de diversos estudis que qualsevol llum blava o vermella d’algun dispositiu com un TV, aire condicionat o un altre similar, pot impedir la síntesi de la melatonina (és l’hormona del somni). L’ideal és que la teva habitació estigui totalment fosca i sense un punt blau o vermell que impedeixi el correcte funcionament de la melatonina.

Sabent això, seguirás deixant alguna d’aquestes coses prop del teu llit quan vagis a dormir? Qué un altre objecte recomanes no tenir a prop al moment de descansar?