Una habitació infantil requereix estar ajustada a les necessitats del petit per a fer del seu sojorn més amigable i amb la menor quantitat de problemes. Així doncs, dins de tots els punts que cal tenir en compte a l’hora de reformar o dissenyar aquesta secció de la llar, el tipus de sòl és un dels apartats más importants que no s’ha de deixar atrás.

El confort no ha de faltar en un pis infantil perquè el menor, quan no està en el llit o fora de l’habitació, la hi viu jugant en el sòl d’aquesta secció. Amb tot això, no hi ha raó per a deixar aquest tema enrere i per aquest motiu hem decidit portar-te un top 3 de sòls que van d’allò més bé per a la recámara o habitación infantil. Descobreix els avantatges de cadascun d’ells i així arribaràs a una conclusió adequada a les teves necessitats.

 

  • Sòl infantil de goma

Piso de goma en habitación infantil - Foto de Decoracion e Interiores

A priori sol ser l’alternativa més atractiva per al petit perquè brinda confort i són resistents i súper colorits. El teu petit no t’ho agrairà amb paraules sinó amb un munt d’hores jugant i divertint-se en el sòl. Un punt a destacar del pis de goma és que no és tan fred com la ceràmica. Així mateix, t’encantará saber que no genera bacteris ara íz que la goma no causa humitat. Igualment, ressalta per ser un material durador i de gran qualitat, així que pots tenir el mateix pis per diversos anys sense problemes.

Encara que la seva neteja és fácil, la mateixa s’ha de fer constantment perquè un pot d’algun líquid no sigui absorbit per la goma.

  • Sòl infantil de vinil

Piso de vinilo en habitación infantil - Foto de Leroy Merlin

Si vols un tipus de pis fàcil d’instal·lar, amb centenars de dissenys i amb un preu econòmic, el vinil ha de ser la teva principal elecció. El vinil destaca com una tendència en creixement pel fet que és un material fácil de col·locar i ve en milers de diseños. Fàcil de netejar, múltiples opcions i econòmic, el complement ideal per a molts.

Això sí, el vinil no redueix el cop com el fa la goma, però això es pot tapar una mica amb rajoles. A més de l’anterior, també has de saber que trobar el millor disseny no pot ser fàcil atès que són centenars d’opcions de diferents colors i patrons. Aquí será clau la recomendación del nenño.

  • Sòl infantil encatifat

Piso de alfombra en habitación infantil - Foto de 123.carsclub

Si en comptes de la goma i el vinil prefereixes un pis amb millor acabat i que también redueixi possibles cops per al nenño, el millor per a tu és que triïs el pis encatifat. En tal cas que no vulguis que tota l’habitació tingui aquest tipus de material, pots optar per un pis laminat per complet i amb algunes catifes per seccions claus on el petit es diverteix jugant. En aquest sentit, la catifa ha de ser unicolor i que contrast amb les parets.

Cuál és la teva opción favorita per a la habitación del teu nenño? Tensm ás opcions en ment?