Avui us parlaré de les cases minimalistes. Construciones rupturistes que destaquen de les altres pel seu gran impacte visual.

Nuevas construcciones

En les construccions minimalistes predominen els formats i colors neutres, busquem l’essencial i el més important funcionalment en un espai determinat, quedant fora l’excés, saturació i contaminació visual. Els nostres models són les nostres construccions, podem realitzar el seu projecte a mesura o pot optar per algunes de les nostres construccions ja dissenyades. Els plans són aprovats i signats pel nostre equip d’Arquitectes.

Casa minimalista

La casa minimalista acabada compta amb tot el sistema d’instal·lacions d’aigua (freda i calenta), electricitat, gas i desguassos . Pisos Ceràmics o de parquet natural, revestiment en bany i cuina en microcemento, portes sense marcs, finestres amb l’última tecnologia, cambra d’aire i aislaciones tèrmiques, segons normativa actual. Podem incloure les noves tecnologies aplicades a l’ús domestico, la domòtica i tot el seu ventall d’aplicacions ens faran la vida mes grata i confortable, així com mes segura.

Casa con jardín

És de destacar la importància que l’aïllament del terrat és amb membrana asfàltica de primera qualitat amb els corresponents desguassos pluvials que fan que puguem aprofitar aquest aigua per al reg del jardí; la seva terminació és d’arrebossats fins, normalment de colors suaus i neutres. Utilitzant diferents materials a fi d’explotar la interacció de les seves característiques físiques, creant contrastos com a brillant-mat, suau-aspre, opac-transparent.

La nostra empresa fa el seu disseny i perspectives de la construcció abans d’iniciar l’obra veurà la seva casa minimalista com quedarà acabada abans que la mateixa sigui iniciada.